Heidi Klum refuza dietele

Supermodelul Heidi Klum, in varsta de 35 de ani, considera ca are silueta perfecta pentru podiumul de prezentare, in ciuda faptului ca designerul german Wolfgang Joop a acuzat-o luna trecuta ca este...
Supermodelul Heidi Klum, in varsta de 35 de ani, considera ca are silueta perfecta pentru podiumul de prezentare, in ciuda faptului ca designerul german Wolfgang Joop a acuzat-o luna trecuta ca este "prea grasa" pentru a mai fi model, precizeaza site-ul Femalefirst.co.uk.

Cu toate acestea, Klum a dat peste nas criticilor aduse, afirmand ca refuza sa tina diete, mai ales daca nu are nevoie de acest lucru.

Heidi Klum, mama a trei copii, a tinut sa mentioneze faptul ca niciodata nu s-a infometat; a avea grija de copiii sai si de partenerul sau de viata, starul de muzica pop Seal, este de ajuns pentru a-si pastra forma fizica de invidiat.

Vedeta a declarat: "Nu am fost niciodata genul de om care sa tina diete.
Dar atunci cand am inceput cariera de model, am stiut din start ca va trebui sa fiu atenta la ceea ce mananc si, spre exemplu, sa incetez sa mai mananc snitele. Copiii mei reprezinta modalitatea cea mai buna de a ramane in forma si, de asemenea, sunt foarte ocupata si cu sotul meu.".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod