"Vietile secrete ale indragostitilor", de Simon Van Booy

Ne simtim vii doar atunci cand suntem iubiti si iubim. Doar cei indragostiti pot da la o parte armura prin care fiecare se apara de lume si doar ei pot trai frumos o "viata secreta". Dragostea, fragilitatea sentimentelor, pierderea celui drag si singuratatea...
Ne simtim vii doar atunci cand suntem iubiti si iubim. Doar cei indragostiti pot da la o parte armura prin care fiecare se apara de lume si doar ei pot trai frumos o "viata secreta". Dragostea, fragilitatea sentimentelor, pierderea celui drag si singuratatea sunt treptele pe care personajele cartii intr-o lume in care "a iubi" e sinonim cu "a fi".

"Van Booy demonstreaza o capacitate neobisnuita de a crea stari si emotii intense in pasaje pline de poezie". (Booklist)

"Abandoneaza-ti familia, copiii si prietenii; da-ti demisia si renunta la alte angajamente, lasa sa ti se arda mancarea in cuptor... si cufunda-te in lectura acestei carti. Viata adevarata pare falsa cand il citesti pe Simon Van Booy". (Martin Page)

"Vietile secrete ale indragostitilor", de Simon Van Booy, aparuta in 2009 la Editura Humanitas, poate fi achizitionata din librarii, la pretul de 21,6 lei.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Bbe pe 18 Apr 2009, 12:44
    Vietile secrete ale indragostitilor

    am citit cartea si sincer... nu a fost asa cum ma asteptam. mi-a placut! dar se putea mai bine. e cam aiurea din unele puncte de vedere :).

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod