Ewan McGregor, speriat de... puscariasi

Actorul Ewan McGregor, in varsta de 37 de ani, a recunoscut faptul ca atmosfera din timpul filmarilor pentru "I Love You, Phillip Morris" a fost destul de dificila si incordata, si asta deoarece...
Actorul Ewan McGregor, in varsta de 37 de ani, a recunoscut faptul ca atmosfera din timpul filmarilor pentru "I Love You, Phillip Morris" a fost destul de dificila si incordata, si asta deoarece foarte multe secvente au fost filmate intr-o inchisoare operationala, cu puscariasi in rol de figuranti, precizeaza site-ul Femalefirst.co.uk.

Starul, care interpreteaza in film rolul Phillip Morris, a marturisit: "Pana atunci, nu mai fusesem intr-o inchisoare. Imi facusem o idee din filme, despre cum ar trebui sa fie.
Insa, de indata ce am ajuns acolo, dimineata, si m-am trezit printre gratii si sarma ghimpata, am avut un sentiment foarte intens. Abia in cateva zile am reusit sa ne obisnuim cu gandul ca figurantii din film erau puscariasi adevarati."

Filmul "I Love You, Phillip Morris" are la baza o poveste adevarata despre un artist condamnat la inchisoare, care se indragosteste de colegul sau de celula. Pelicula va fi lansata in data de 20 martie anul curent.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod