Casti "vesele" de la iPopperz

Crezi ca a venit timpul sa-ti schimbi castile de la MP3 player sau iPod? Ai putea sa incerci iPopperz, mini-castile cu personalitate. iPopperz functioneaza ca orice alte casti de tip "in ear"...

Crezi ca a venit timpul sa-ti schimbi castile de la MP3 player sau iPod? Ai putea sa incerci iPopperz, mini-castile cu personalitate.
 
iPopperz functioneaza ca orice alte casti de tip "in ear", "earbuds" sau... dopuri, se introduc in ureche si redau muzica. Insa ceea ce le face deosebite este designul lor.

Castile sunt disponibile in 32 de culori si modele, organizate in cinci "colectii": Colorz, Buddyz, Jewelz, Sportz si Graffiti.

Colectia Colorz
cuprinde sase combinatii (indraznete) de culori tari, de la verde crud cu galben, la roz cu verde.

In colectia Buddyz vei gasi casti la fel de colorate, care au in plus cate un mic personaj: buburuza, clovn, iepuras, urs, floarea soarelui, maimuta, pisica si porc, fiecare dintre ele avand cablul colorat intr-o culoare vesela: verde, albastru, roz sau galben.


Castile din colectia Jewelz sunt decorate cu pietre, stelute, bomboane sau alte figurine, in total 11 modele. Pentru iubitorii de sport, colectia Sportz cuprinde sase modele de casti, printre care baseball, fotbal si baschet. In colectia Graffiti vei gasi opt modele de casti; un craniu, simbolul Yin si Yang, semnul pacii sau o fata zambitoare sunt cateva dintre acestea.

 
iPopperz au fost create pentru adolescenti si "tinerii adulti"
, dupa cum aflam de pe site-ul oficial.

Ai de ales din cele 33 de modele, asa ca sigur vei gasi un model care sa iti placa.


Castile din colectia Colorz costa 15 dolari, in timp ce restul modelelor se vand cu 20 de dolari. Le gasesti pe site-ul i-popperz.com, unde poti sa le comanzi si sa platesti online sau, cine stie?, poate ca in curand si in magazinele din Romania.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod