Michelle Obama, pe coperta Vogue

Potrivit femalefirst.co.uk, se zvoneste ca Michelle Obama va aparea intr-una din lunile urmatoare pe coperta celebrei reviste Vogue. Prima Doamna a Statelor Unite a fost declarata de numeroase ori in ultima vreme drept un "style icon"....
Potrivit femalefirst.co.uk, se zvoneste ca Michelle Obama va aparea intr-una din lunile urmatoare pe coperta celebrei reviste Vogue. Prima Doamna a Statelor Unite a fost declarata de numeroase ori in ultima vreme drept un "style icon", iar alegerile ei vestimentare pentru diversele ceremonii la care a participat i-au confirmat priceperea in materie de moda.

Hair-stylistul Primei Doamne, Johnny Wright, a mentionat intr-un reality show ca i-a aranjat parul pentru aparitia pe coperta unui numar viitor Vogue.
In ciuda "scaparii" stilistului, nu au fost facute declaratii oficiale din partea nici unei parti cu privire la aparitia lui Michelle Obama pe coperta.

Reprezentantii Vogue au pastrat o aura de mister in jurul acestei posibile aparitii, declarat pentru New York Magazine: "Suntem foarte interesati de a lucra cu Prima Doamna."
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod