Matt Damon: "James Bond este respingator"

Matt Damon crede ca James Bond este "respingator". Actorul din seria "Bourne Identity" a izbucnit referitor la faimosul spion britanic, interpretat in cel mai recent film de Daniel Craig.
Matt Damon crede ca James Bond este "respingator". Actorul din seria "Bourne Identity" a izbucnit referitor la faimosul spion britanic, interpretat in cel mai recent film de Daniel Craig, potrivit femalefirst.co.uk

Acesta a declarat: "Este respingator. Bond este un imperialist, misogin, sociopat, care se plimba de colo-colo 'trantind' femeile in pat, band martini si omorand oameni. Filmul are o formula pe care ei o pastreaza si fac o gramada de bani. Stiu ce fac si or sa faca in continuare."

Damon ar fi trebuit sa interpreteze rolul agentului US Eliot Ness, celebru pentru eforturile sale de a impune prohibitia in Chicago, in anii '20.
Filmul, numit "Torso", a cazut victima actualei situatii economice mondiale. Paramount Pictures, compania producatoare, a retras fondurile, de teama ca bugetul filmului s-ar putea ridica pana la 120 de milioane de dolari.

O sursa a declarat pentru femalefirst.co.uk: "Paramount inca isi doreste sa realizeze acest film, dar nu ar vrea sa fie un risc costisitor."
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod