It's a Wonderful Life

Cele mai frumoase zece filme de Crăciun

Săptămâna premergătoare Crăciunului generează, de fiecare dată, o efuziune de stări pozitive și efervescența pregătirii marii sărbători care este Nașterea Domnului.
Suntem mai binevoitori, mai fericiţi. Poate datorită colindelor, şi faptului că oraşul nu mai este atât de gri, ci înviorat de mii de beculeţe multicolore. Ninsoarea - de asemenea - trezeşte amintiri din copilărie. Intrarea într-o astfel de dispoziţie ne face să întocmim o listă a filmelor care au şi ele darul de a ne schimba de Crăciun; de a ne face mai generoşi, şi în stare să ne re-evaluăm priorităţile şi relaţiile cu cei de lângă noi.

Iată mai jos 10 filme pe care noi vi le recomandăm să le vedeți în zilele libere din preajma Sărbătorilor.

It's a Wonderful Life/O viaţă minunată (1946)


Nu putem face o listă cu recomandări de Crăciun ignorând acest clasic votat de nenumărate ori drept Cel mai bun film de Sărbători. Povestea este a unui bărbat care vrea să se sinucidă în Ajunul Crăciunului.
Întâlnirea cu îngerul său păzitor îi va schimba cu totul viziunea asupra vieţii, acesta arătându-i bărbatului cum ar fi arătat lumea dacă el nu ar fi existat. Dacă nu l-ați văzut, poate ar fi o idee să-i dați o şansă zilele acestea, pentru că vorbește de spiritul adevărat al zilei de 25 decembrie. Nu trebuie să vă spunem decât că It's a Wonderful Life, poate cel mai vizionat film de Crăciun din toate timpurile, o să-ţi spună cum îşi câştigă un înger aripile...
23 Decembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod