Cele mai ciudate poze cu animale: 20 de momente neobișnuite

Fotografi amatori din toată lumea care încearcă să pozeze animalele dovedesc că mai au multe de învățat. Dar cu toată lipsa lor de pricepere, reușesc să surprindă uneori niște lucruri ciudate.
Nu toate pozele făcute în natură sunt menite să câștige concursuri foto și să apară pe coperta vreunei reviste - și e în regulă asta. Toate pozele nereușite au locul lor în care sunt cinstite așa cum se cuvine. Imaginile bizare au fost strânse pe un grup de Facebook intitulat Crap Wildlife Photography. Cei peste 399.000 de membri au adunat aici cele mai nereușite fotografii în care protagoniste sunt animalele, iar rezultele sunt amuzante.

Cu toate lacunele lor, unii fotografi amatori au reușit să apese declanșatorul exact în clipa în care s-a întâmplat ceva neașteptat. Bored Panda a făcut o selecție a celor mai ciudate poze cu animale. Nu vezi oriunde și oricând așa ceva!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod