Cât contează dantura pentru aspectul fizic: 30 de oameni săraci cărora un dentist le-a schimbat viața

Dantura este esențială pentru aspectul fizic. Iar acești oameni săraci și-au recăpătat zâmbetul cu ajutorul unui dentist care le-a refăcut gratuit dantura. Ce om!

Oricine poate face un gest frumos, indiferent de ocupația sa și de statutul social. Un exemplu perfect că asta nu-i doar o teorie motivațională, este cel al dentistului estetician Felipe Rossi.

Stomatologul brazilian în vârstă de 38 de ani a fondat în 2016 ONG-ul Por1sorriso. El și-a propus să-și îndrepte priceperea către oamenii nevoiași din comunitatea sa, din țara sa și chiar din toată lumea. Impactul campaniei sale s-a făcut simțit nu doar în Brazilia, ci și în Kenya, Mozambic și alte țări, relatează Bored Panda.

Filosofia lui Rossi este să-i ajute pe cei care nu se pot descurca singuri.

De aceea lucrează gratis pentru ei. "Acest proiect este diferit de cele în care oamenii primesc periuțe de dinți și pastă de dinți", a explicat el pe Instagram.



Potrivit medicului, în baza de date a ONG-ului său sunt înregistrați peste 4.000 de voluntari. Dar realitatea este diferită: "Există multe costuri care nu pot fi acoperite, iar mulți renunță pe parcurs", a spus Rossi, explicând că între a vrea să ajuți și a ajuta efectiv este o diferență. El  a menționat că într-o misiune echipa lui cară de regulă în jur de două tone de echipament.

Bored Panda a publicat câteva dintre rezultatele eforturilor pe care Rossi și echipa sa le-a făcut pentru binele unor oameni amărâți.

Fotografiile arată cât de mult îi poate schimba un medic dentist viața cuiva care nu-și permite să-și repare dantura stricată. Acești oameni pot să zâmbească din nou, să râdă cu toată inima, să simtă că sunt din nou întregi, că nu le mai lipsește ceva și mai ales să simtă că, în sfârșit, ceva bun s-a întâmplat în viața lor.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Prunes Ionela pe 20 Dec 2021, 08:01
    Fericire

    Un cadou fericit pentru sărbători pentru acei oameni felicitări

    0
    0

  • Radutoiu Mihaela pe 12 Nov 2021, 09:11
    Super idee.

    Oare cînd, un doctor de la noi, va prelua aceasta idee? De obicei, preluam ceea ce vedem la alții.Vorbesc despre acest subiect, deoarece pentru mine problema cu dantura chiar mă afectează,atît fizic cît mai ales psihic.Oricum, felicitări pentru inițiativa doctorului din Brazilia.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod