A petrecut şapte luni pregătind o singură scenă erotică din House of the Dragon

„Este greu atunci când eşti tânăr”, dezvăluie Fabien Frankel, care joacă rolul lui Ser Criston Cole.
Fabien Frankel (28 ani) dezvăluie că a petrecut şapte luni pregătind o singură scenă erotică din House of the Dragon. Actorul, care joacă rolul lui Ser Criston Cole, a anunţat că a petrecut şapte luni pregătindu-se pentru o scenă erotică ce apare în cel de-al patrulea episod al serialului.

„Este ceva despre care am vorbit timp de şapte luni. Este unul dintre primele lucruri despre care am fost dispuşi să vorbim”, declara Frankel pentru o publicaţie citată de indiaweekly.biz.
„Am avut noroc prin faptul că episodul 4 a avut regia semnată de către Clare Kilner care, cred, este una dintre marii regizori TV în activitate”.

A continuat : „Ceea ce mi-am dorit a fost să nu creez încă o scenă gratuită, cu sudoare şi sex, pentru că nu despre asta e vorba. Oricine a făcut vreodată dragoste ştie că nu e ceva atât de ideal. Nu este ceva pictural, minunat. Este incomod, mai ales când eşti tânăr. Este o stinghereală pe care trebuie să o înfrunţi, şi este o descoperire şi o înţelegere a corpului celuilalt – ca să nu vorbim de latura practică a gestului...” Citește mai departe...
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod