Moda pentru bărbați: elemente indispensabile pentru garderobă în această toamnă

Chiar dacă temperaturile rămân ridicate și în acest an, este timpul să puneți în garderobă hainele de vară, domnilor. Cămășile, tricourile, pantalonii scurți și bermudele vor fi înlocuite treptat de cămăși, pulovere de lână, geacă bărbați, jachete bărbați și hanorace cu glugă. Dar dacă vrei cu adevărat să fii elegant în 2022, iată care sunt cele mai esențiale piese ale momentului.

Cămașa din flanel

Buna și vechea cămașă din flanel este încă grea și a devenit mai populară în ultimii ani. În zilele noastre, cămășile din flanel nu se mai limitează la aspectul de tăietor de lemne în varianta cu carouri roșii mari, ci sunt disponibile în modele mai elegante, simple, moi, călduroase și confortabile. Datorită compoziției sale, cămașa din flanel poate fi purtată singură, dar este mai bine să o porți într-o siluetă mai complexă, cum ar fi un overshirt. Aceasta este șansa ta de a dovedi că ai stăpânit arta stratificării. Desigur, puteți purta o cămașă din flanel și cu o geacă de bărbați în caz că zilele sunt mult mai reci. Ba chiar puteți opta și pentru jachete bărbați.

Cardiganul sau puloverul (gros) de lână

Cum ar fi dacă puloverul de mohair ar fi marea tendință în moda masculină pentru iarna 2022-2023? Nu râdeți, este o posibilitate serioasă! Și nu vă faceți griji, aceste pulovere moi ca puful, nu vă vor transforma în clovn.
Bineînțeles, există modele cu imprimeuri foarte colorate (așa cum vedem adesea la Săptămâna Modei), dar poți apela și la cardigane și pulovere mult mai sobre și elegante, dar mai ales deosebit de călduroase. Pe scurt, pentru sezonul rece care se apropie, lăsați tricotajul mare și faceți loc mohairului pentru un look dandy. Puteți purta un cardigan pe sub o geacă bărbați sau puteți opta pentru jachete bărbați din denim, piele etc.

Hanoracul cu glugă

Iată o piesă pe care am ezitat să o includem în această selecție, atât de mult încât a devenit un must-have în moda masculină. Hanoracul cu glugă este mai mult ca niciodată un element de bază în garderobă, și nu numai pentru tinerii bărbați. Fie că este purtat supradimensionat sau aproape de corp, hanoracul din jerseu este un must-have pentru toamnă-iarnă.
Alegeți tonuri naturale, cum ar fi bej, verde brad sau albastru, de exemplu. Un hanorac cu glugă arată foarte bine combinat cu orice tip de jachete bărbați, dar și cu o geacă bărbați mai groasă. Optați pentru aceste combinații pentru un look streetstyle și casual.

Pantalonii de lucru

Și aceștia au început să își lase amprenta în ultimele sezoane, impulsionați de revenirea stilului workwear. Dacă vrei să te îmbraci în "pantaloni de lucru", orientează-te spre o pereche frumoasă de pantaloni cargo, recognoscibili prin cele două buzunare aplicate pe lateral. Ieșind din lumea profesională, această piesă și-a permis câteva excentricități binevenite: o potrivire mai strânsă, materiale variate (bumbac și lână).

Piesa de croitorie

Avem de-a face aici cu ceva un pic mai complex (doar un pic, nu vă speriați!), în sensul că termenul "croitorie" nu se referă la o anumită piesă.
Am putea defini această tendință ca fiind redescoperirea stilului vestimentar, noua generație de preppy look. Concret, un blazer, un sacou de costum sau o pereche frumoasă de pantaloni este tot ce ai nevoie pentru a conferi rafinament ținutei tale. Dar cel mai bun lucru, desigur, este să nu combini aceste piese diferite și, dimpotrivă, să le combini cu piese mai casual pentru a sparge codurile. Un sacou combinat cu blugi? Aceasta ar putea fi ținuta ta ideală pentru toamna anului 2022.

Jacheta de puf ușoară

O greutate redusă care permite acestui nou tip de jachetă de puf să nu vă distrugă complet silueta. Mai subțire și mai compactă, această jachetă din puf poate fi integrată și în ținute elegante, precum bărbații care o poartă ca strat intermediar peste o cămașă și sub o jachetă frumoasă.
Există chiar și versiuni fără mâneci, pentru un confort maxim (și libertate de mișcare).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod