35 de imagini făcute în momentul potrivit: Totul se schimbă într-o fracțiune de secundă!

Cele mai bune imagini nu sunt neapărat cele pregătite cu mare atenție. E suficient să apeși butonul camerei exact în fracțiunea aceea de secundă care contează și totul va arăta altfel în acel instantaneu.
Ce face o fotografie să devină memorabilă? Lumina? Atmosfera? Unghiul? Evident, toate detaliile sunt importante. Dar ceea ce îți trebuie cu adevărat este momentul perfect. De fapt, momentul și ritmul contribuie decisiv la ceea ce au în comun fotografiile memorabile și comedia: râsul. Niciun artificiu tehnic nu poate suplini efectul acestor "ingrediente".

Din fericire, sunt mulți fotografi talentați și inspirați în toată lumea care, cu ajutorul unor reflexe extraordinare și cu destul noroc, surprind cele mai amuzante lucruri. Bored Panda a publicat o serie de imagini făcute din întâmplare, la locul potrivit, în momentul potrivit. Iată ce a ieșit!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod