10 cele mai bune filme ale lui Keanu Reeves. Trebuie să le vezi!



Locul 8 -  Point Break (1991)

După o serie de filme îndreptate către adolescenți, dintre care amintim Permanent Records și Bill & Ted's Excellent Adventure, Keanu devine mai atent în alegerea rolurilor, apărând, în 1991, în filmul de acțiune cu buget mare Point Break, unde joacă alături de Patrick Swayze. Point Break îi va cimenta lui Keanu Reeves cariera la Hollywood şi îi va deschide drumul pentru Speed, action-ul care l-a transformat într-un star mondial. Reeves este Johnny, un tânăr agent FBI care se infiltrează într-un grup de surferi bănuit că ar fi organizat o serie de jafuri bancare.
Regizoare este nimeni alta decât Kathryn Bigelow, cea care avea să devină aproape două decenii mai târziu prima femeie câştigătoare a Oscarului pentru Cea mai bună regie, pentru The Hurt Locker.


Cele mai bune filme ale lui Keanu Reeves: Locul 9 - A Scanner Darkly (2006)

Inspirat dintr-un roman scris de legenda literaturii SF Phillip K. Dick (Blade Runner, Total Recall si Minority Report), filmul Viziuni întunecate este adaptat într-o versiune animată, de catre cineastul Richard Linklater.
Timpul: viitorul apropiat.
Locul: Suburbia. Povestea: una încurcată, iar eroii - tineri drogați cu substanța D. Cu toții se află sub conducerea unui guvern care urmărește să își distrugă propriii cetățeni. Deși guvernul lasă aparența existenței unor legi de protecție și siguranță a cetățenilor, drepturile acestora din urmă sunt grav încălcate.
Keeanu Reeves interpretează rolul spionului infiltrat în acest grup. Totul se schimbă însă când cele două personalități ale sale preiau controlul.


Locul 10 - Devil's Advocate (1997)

După My Own Private Idaho, Speed, A Walk in the Clouds, Johnny Mnemonic și Chain Reaction, Reeves acceptă rolul lui Kevin Lomax în Devil's Advocate, thriller supranatural care, avându-i în distribuție și pe Al Pacino și Charlize Theron, a fost bine primit de critică și de public.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod