Dana Nălbaru a scris poveşti pentru copiii din spital

Vedeta a demarat o campanie pentru ajutorarea copiilor dintr-un spital din Capitală şi cere ajutorul celor care pot dona CD playere, pentru a le face o surpriză micuţilor bolnavi.
Dana ar fi vrut să lanseze proiectul umanitar mai devreme, dar tragedia din clubul Colectiv a determinat-o să-şi amâne puţin planurile. "De două săptămâni am ceva în minte însă, din cauza tristelor evenimente din ultima perioadă, am amânat să vă spun despre ce e vorba. Azi simt că nu trebuie să mai amân, pentru că timpul nu stă în loc pentru niciunul dintre noi", a scris soţia lui Dragoş Bucur pe Facebook.

"Mă uit în fiecare seară la copiii mei, după ce aceștia au adormit și îi mulțumesc lui Dumnezeu că suntem sănătoși și împreună.
În același timp, gândul îmi zboară la aceia care adorm singuri, nemângâiați și fără ca cineva să îi țină în brațe pentru a le spune o poveste, pentru că soarta nu este atât de blândă cu ei"
, a explicat Dana.

Vedeta a scris mai multe povești și a compus cântece pentru copii. Ea vrea ca în luna decembrie să le facă o surpriză micuţilor internaţi în spitalul Marie Curie, dar are nevoie de ajutor. Astfel, Dana face apel pentru colectarea de CD playere. "Pe primele cinci le donez eu.
Unul, cel de-acasă de la mine și alte patru, noi. Vă rog, dacă aveți un CD player funcțional și credeți că îl puteți face cadou, să mă contactați. Este nevoie de 40. Saloanele spitalului nu sunt dotate cu instalație audio și părinții nu sunt întotdeauna alături de micuții bolnavi ca să le spună povești sau să le ingâne un cântecel de noapte bună. Voi dona, de asemenea, o serie de CD-uri cu cântece și povești, unele scrise special pentru ei. Știm cu toții ce putere au emoțiile pozitive și gândurile bune în procesul de vindecare.
Îmi doresc o lume cu mai puțină suferință și cu copii fericiți"
, a scris Dana Nălbaru.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod