Cum arată apartamentul curcubeu cu care o femeie face senzaţie pe Instagram

Amina Mucciolo are o viaţă foarte colorată. La propriu: apartamentul pe care ea l-a decorat în tonuri pastelate a adus o explozie de culoare pe Instagram.
Amina, care deţine contul de Instagram Studio Mucci, este designer şi a cucerit reţeaua de socializare cu apartamentul ei inspirat de culorile curcubeului. Cu pereţi violet pal, mobilier în tonul pastelate şi decoraţiuni înfloarate în spectru multicolor, un cuptor cu microunde Hello Kitty şi multe decoraţiuni inspirat selectate, locuinţa reflectă firea Aminei. Vestimentaţia sa, coafura, machiajul şi cam tot ce o înconjoară este inspirat de culorile curcubeului.

"Este foarte important pentru mine ca spaţiul în care trăiesc să mă reflecte pe mine aşa cum sunt şi personalitatea mea, dar şi pe cea a soţului meu.
Ne place ca locuinţa noastră să fie drăguţă, să ne facă fericiţi şi să ne inspire"
, a declarat Amina Mucciolo pentru cotidianul britanic Daily Mail.

Privind fotografiile pe care ea le-a publicat pe Instagram, nu-i de mirare că ea are peste 161.000 de admiratori care îi apreciază postările în fiecare zi!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod