Aşa arată un vis împlinit: A vândut tot, şi-a luat rulotă şi călătoreşte prin America

Un fotograf profesionist a decis să renunţe la tot ce avea şi să călătorească întruna. A fost cea mai bună decizie din viaţa lui şi are toate dovezile de partea sa.
O scurtă călătorie i-a schimbat viaţa. Joe Hendricks s-a întors acasă, în Nashville, întrebându-se cum ar fi dacă tot ce ar face tot timpul ar fi doar să călătorească. Apoi a găsit de vânzare o rulotă tipic americană, un Airtream, care de fapt e o casă pe roţi, cu tot confortul, şi decizia a venit imediat.

Joe s-a îndrăgostit pe loc de acest Airstream, iar după ce l-a cumpărat, l-a amenajat pe dinăuntru şi l-a modernizat. Apoi a vândut tot ce avea, iar cu banii strânşi îşi finanţează supercălătoria de-a lungul şi de-a latul Americii.


Ca fotograf profesionist, Joe se bucură acum de avantajul de a se deplasa liber şi de a sta cât pofteşte oriunde găseşte un loc minunat pe care vrea să-l surprindă în imagini. Imaginile pe care le publică pe blogul său sunt superbe şi demonstrează că un vis împlinit merită toţi banii şi toate sacrificiile.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Septembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod