Cele mai frumoase gângănii: Singurele pe care ai vrea să le ai în casă!

O insectă în casa ta nu-i o descoperire plăcută. Surprinzător, există însă şi o excepţie în care acest lucru te-ar încânta.
Gângăniile sunt binevenite în casă dacă sunt... din flori. Raku Inoue, un artist freelancer din Montreal, cu asta se ocupă - realizează copii fidele ale insectelor din diferite plante şi flori.

Născut în Japonia, Raku a crescut şi trăieşte în Canada. "Am fost influenţat mult de ambele culturi. Una m-a învăţat să fiu subtil, calm, hotărât şi modest. Cealaltă m-a învăţat să fiu îndrăzneţ, gălăgios, să gândesc liber şi să fiu mândru. În copilărie mi se întâmpla ca aceste contradicţii să se transpună şi în felul meu de a fi, dar cu timpul am învăţat să descopăr armonia între cele două căi, iar arta m-a ajutat mult să-mi găsesc identitatea", a explicat el pe Bored Panda.

În adolescenţă, Raku suferea de o lipsă acută de încredere şi tot timpul încerca să-şi îmbunătăţească imaginea şi stima de sine.
Apoi, în primii ani de maturitate, ceva s-a schimbat şi a simţit impulsul de a face arta să fie altfel. După ce a lucrat mai mulţi ani pentru diverse companii, Raku Inoue a obosit să tot lupte pentru a mulţumi pe toată lumea - prieteni, agenţii, clienţi. A început să experimenteze stiluri diferite în creaţiile lui şi a studiat design grafic, descoperind noi moduri de a se exprima artistic, precum ilustraţia digitală, sculptura, broderia, imprimeurile. "Privind înapoi, pot spune că înainte eram ca o pasăre ţinută într-o colivie.
Tot ce aveam nevoie era să privesc înainte şi să văd posibilităţile care mi se deschideau în cale"
, a explicat el.

Natura Insects Series cuprinde unele dintre cele mai apreciate creaţii ale acestui artist. Sunt insecte create din flori şi plante, aranjate într-o splendidă paletă de culori. Fluturii, păianjenii şi buburuzele au atras o multe aprecieri pe Instagram, iar în curând insectele fi imprimate pe diverse suporturi şi obiecte care vor putea fi cumpărate de pe site-ul său.
Aşadar, pregătiţi-vă pentru invazia celor mai frumoase gângănii!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
31 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod