Cea mai lungă pisică din lume: E cât un câine! - FOTO

Un cuplu din Australia a cumpărat un pisoi care a ajuns la o lungime impresionantă.
Stephy Hirst a observat că motanul ei, Omar, tot creşte şi se lungeşte, dar când părea că acesta nu se mai opreşte i-a anunţat pe cei de la Cartea Recordurilor că are ceva interesant să le arate.

"La început m-am întrebat dacă e adevărat ce văd. Ne-am gândit că ar putea fi cea mai lungă pisică din lume, dar n-am făcut nimic pentru că tot creştea", a povestit femeia. "Omar era mic când l-am cumpărat, dar a început să crească imediat şi la un an cântărea deja 10 kilograme", a adăugat ea.

Recent, Hirst l-a măsurat pe Omar şi a descoperit că acesta are 1,19 metri lungime şi cântăreşte 14 kilograme.
Până acum, recordul pentru cea mai lungă pisică îi aparţinea unei pisici din Marea Britanie, care măsura în jur de 1,18 metri lungime, relatează Bored Panda.

După ce fotografia cu pisica uriaşă a fost postată pe pagina Cats Of Instagram, Omar a devenit celebru. Asta nu înseamnă nimic pentru el, fiindcă îşi continuă rutina zilnică - se trezeşte la 5.00 dimineaţa, mănâncă bobiţe la micul dejun, mai trage câte un pui de somn afară şi seara primeşte o porţie de carne de cangur.


Cel mai fericit e soţul lui Stephy, care îşi dorea o pisică mare. Ei bine, acum poate spune că are aproape un tigru în casă.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod