Cea mai bună replică pe care o fată a dat-o unui comentariu sexist

O schioare în vârstă de 16 ani a cucerit respectul pe care îl merita cu cea mai bună replică la un comentariu în care cineva a trimis-o „la cratiţă“.

După un efort epuizant de 37 de zile în care a traversat Antarctic, Jade Hameister a devenit, la numai 16 ani, cea mai tânără persoană care a terminat Polar Hat Trick, în care a traversat Polul Nord, Polul Sud şi Groenlanda. Mai mult, a pus la punct un troll într-o manieră pe care acesta n-o va uita niciodată, relatează Bored Panda.

Cu câţiva ani în urmă, Hameister a ţinut un discurs la o conferinţă în care a vorbit despre expediţia pe care urma să o facă şi le-a încurajat pe tinere să-şi urmeze visurile.

Şi chiar dacă la acea dată avea deja experienţă pentru că schiase la Polul Nord, tot s-au găsit unii care să facă nişte remarci sexiste. Cel mai îndrăzneţ a fost acesta: "Du-te şi fă-mi un sandviş".

Ei bine, tânăra chiar asta a făcut: mai întâi, ea a schiat neînsoţită pe stratul gros de gheaţă din Groenlanda, în 2017, terminând a doua etapă a provocării sale. Apoi, a trecut la următoarea etapă a provocării şi a parcurs 373 de mile (597 de kilometri) de-a lungul Antarcticii.

Pe 13 ianuarie, ea a făcut o fotografie pe care a postat-o pe Instagram - Jade se afla în punctul Ceremonial South Pole, o bază situată la câţiva metri de Polul Sud geografic şi ţinea în mâini o farfurie. "Ţi-am făcut un sandviş (şuncă şi brânză). Acum eu schiez la Polul Sud şi tu poţi să-l mănânci", i-a răspuns ea celui care a ironizat-o.



"Aceşti ultimi ani au fost plini de experienţe nebuneşti. Experienţe care m-au transformat pe mine şi sufletul meu", a scris exploratoarea.

"Noi puncte pe harta mea, noi mirosuri, noi gusturi, noi prieteni, noi culturi şi o nouă pregătire mentală. M-am străduit să las în urmă ceea ce credeam cândva că sunt limitele mele şi am înfruntat ceea ce oamenii credeau că poate face o tânără", a adăugat ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Februarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod