telefon

Ce spune telefonul despre tine: Utilizatorii Android sunt sinceri, fanii Apple sunt aventurieri

smartphone
Alegerea telefonului poate dezvălui ce fel de personalitate ai, susţin oamenii de ştiinţă


Cercetătorii au studiat răspunsurile a peste 500 de oameni care au completat chestionarele care au inclus întrebări despre personalitatea lor şi relaţia cu telefoanele pe care le deţin. Ei au creat şi un program de computer care poate prezice ce tip de smartphone deţine o persoană în funcţie de diferenţele de atitudine dintre posesorii de Android şi de iPhone.

"Spre deosebire de utilizatorii Android, deţinătorii de iPhone sunt mai mult femei, tineri, şi sunt interesaţi ca telefonul lor să fie văzut ca un obiect ce ţine de statut.

Utilizatorii de Iphone au demonstrat că sunt şi mai puţin modeşti, dar cu un nivel superior de emoţie", a declarat Dr Ellis.

"A devenit din ce în ce mai clar că smartphone-ul a ajuns o miniversiune a utilizatorului său. Multora dintre noi nu le place când alte persoane încearcă să ne folosească telefonul, pentru că acesta dezvăluie multe despre noi"
, a explicat Heather Shaw, cercetătoare la University of Lincoln.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Iulie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod