Ce se întâmplă când un matematician devine artist: creează iluzii optice spectaculoase

Katy Ann Gilmore este o artistă din Los Angeles. A studiat matematica, iar acest lucru se poate observa foarte ușor în creațiile sale.
Toate lucrările sale sunt realizate în detaliu, sunt ritmice și simetrice. Dar rezultatele au capacitatea de a păcăli complet mintea. Desenele meticulos realizate de Katy Ann creează iluzii optice incredibile.

De când a terminat facultatea în anul 2014, lucrările lui Katy au fost publicate în numeroase galerii din Statele Unite. Aceasta spune că lucrările sale sunt influențate de topografie și de relația dintre 2D, planurile perpendiculare și distorsionarea acestora în spațiu 3D.
Talentul său este acela de a transforma imaginile 2D în opere de artă 3D.

Creațiile sale sunt un amestec perfect de artă și matematică, fiecare unghii fiind atent calculat și realizat. Din acest motiv, Katy Ann spune că de multe ori se simte mai mult inginer decât artist.

Katy și-a modificat și prima sa malină: "Acest Nissan Maxima din 2002 a fost prima mea mașină, iar când am cumpărat o mașină nou, am decis să o păstrez pe cea veche pe post de proiect. Fiind veche, vopseaua era sărită și am decis să o vopsesc.
Inițial a fost bej, astfel că am decis să îndepărtez vopseaua veche și să o fac neagră. Am adăugat apoi liniile albe și am finisat cu un strat de lac", a spus Katy Ann Gilmore despre proiectul său care face furori pe șosele.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod