Week-end cultural si plin de distractie!

Doua zile de relaxare, in care vei avea parte de surprize culturale si nu numai. Eva.ro ti-a pregatit o selectie a celor mai bune alternative pentru petrecerea timpului liber in acest week-end...
Doua zile de relaxare, in care vei avea parte de surprize culturale si nu numai. Eva.ro ti-a pregatit o selectie a celor mai bune alternative pentru petrecerea timpului liber in acest week-end: sambata, 14 martie, poti merge la Expozitia de produse handmade de la Palatul Voievodal Curtea Veche, poti vedea piesa de teatru "Avarul indragostit", pusa in scena la Teatrul de Comedie si, de asemenea, poti fi prezenta la evenimentul de lansare a albumului "Pavilion Marilla", al trupei Arc Gotic.

Ziua de duminica, 15 martie, se anunta la fel de interesanta, avand drept "capete de afis" piesa de teatru pentru copii "Motanul incaltat", la Teatrul Tandarica, spectacolul Circului Globus "D'ale bibicilor lui Caragiale" si piesa de teatru "Cu usile inchise", care se joaca la Teatrul National Bucuresti.

Sambata, 14 martie


Daca e sambata, e zi de plimbare. Indiferent daca prognoza meteo tine cu noi sau nu, pentru sambata iti facem cateva propuneri de nerefuzat:

Pe 14 martie, intre orele 10.00 si 18.00, poti vizita Expozitia de produse handmade, organizata in incinta Palatului Voievodal Curtea Veche.


In cadrul expozitiei pot fi admirate si cumparate produse create manual, cum ar fi: bijuterii, haine, accesorii vestimentare, decoratiuni, precum si o remarcabila expozitie de fotografii ale vechiului Bucuresti.

Expozitie de produse handmade
Locatie: Palatului Voievodal Curtea Veche
Perioada de vizitare: 13-15 martie
Interval orar: 10.00-18.00

Spre seara, la Teatrul de Comedie te asteapta piesa de teatru "Avarul indragostit", de Cristi Juncu, dupa "Avarul", de Moliere. Regia spectacolului este semnata de Vlad Massaci, iar scenografia, de Andu Dumitrescu.

Piesa de teatru "Avarul indragostit", de Cristi Juncu, dupa "Avarul", de Moliere
Regia: Vlad Massaci
Cu: Ion Chelaru, Bogdan Cotlet, Dorina Chiriac / Andreea Samson, Marius Florea Vizante / Dragos Huluba, Dan Tudor, Laura Cret, Serban Georgevici, Aurelian Barbieru, Mirela Zeta, Angel Popescu, Domnita Iscru, Ecaterina Tugulea / Andreea Samson

Locatie: Teatrul de Comedie - Sala Mare
Ora: 19.00
Durata spectacolului: 1 h si 50 min.
(fara pauza)
Pret bilete: 21,20 lei


Dupa teatru, esti invitata la evenimentul de lansare a albumului "Pavilion Marilla", semnat de trupa darkwave Arc Gotic.

O parte dintre piesele realizate de timisorenii de la Arc Gotic au aparut pe compilatii straine.

In plus, trebuie mentionat faptul ca show-urile pe care le sustine trupa sunt rare, astfel incat evenimentul de sambata nu trebuie ratat.

Dupa 10 ani de pauza in activitatea muzicala, Arc Gotic se prezinta in fata publicului in formula de baza, cea din 1998: Florin Ban, Ciprian Costache, Ciprian Bun si Florin Turta.

Lansare de album "Pavilion Marilla" - Arc Gotic
Locatie: La Birou (Str.
Teiul Doamnei nr. 96, in spate)
Ora: 21.00
Intrarea libera

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod