Week-end cultural si plin de distractie!

Duminica, 15 martie


Ziua de duminica incepe cu un spectacol de teatru pentru cei mici, la Teatrul Tandarica, unde, incepand cu ora 11.00, vei putea urmari, impreuna cu prichindelul tau, piesa "Motanul incaltat", adaptare de Cristian Pepino, dupa Charles Perrault. Spectacolul se adreseaza copiilor intre 3 si 10 ani.

Ce iti ramane de facut daca viata iti rezerva surpriza sa mostenesti un biet motan, iar fratii tai, intreaga avere a familiei?

Sa te bucuri ca motanul nu este unul oarecare, ci unul nazdravan, gata sa-si ajute noul stapan sa scape de necazuri. Isi pune cizme si costum de cavaler, ia infatisarea unui mic nobil, insa cu mustati lungi si mieunat de motan si porneste cu fiul cel mic al unui morar, dezmostenit de fratii sai, intr-un sir de peripetii.

Finalul? Mezinul morarului se casatoreste cu o fiica de rege, iar motanul incaltat ajunge cel mai rasfatat motan.
Descopera povestea sa extraordinara intr-un spectacol cu papusi de diverse tipuri si dimensiuni, cu masti si actori la vedere.

Piesa de teatru "Motanul incaltat", adaptare de Cristian Pepino, dupa Charles Perrault
Regia, scenografia si ilustratia muzicala: Cristian Pepino
Cu: Ioan Brancu, Gabriel Apostol, Lucia Barbu / Alina Teianu, Mihai Dumitrescu, Alina Petrescu

Locatie: Teatrul Tandarica - Sala Lahovari
Ora: 11.00
Durata spectacolului: 55 minute
Pret bilete: copii - 8,90 lei; adulti - 9,96 lei; grupuri organizate - 5,94 lei

Pentru dupa-amiaza de duminica, Circul Globus ti-a facut program: la orele 15.00 si 18.30, ai parte de spectacolul "D'ale bibicilor lui Caragiale", un spectacol plin de umor, care imbina arta teatrului cu arta celor mai grele acrobatii sustinute de membrii trupelor circului bucurestean.

Regia si scenariul spectacolului sunt concepute de directoarea Brandusa Novac, care combina momente din cele mai cunoscute piese ale marelui Caragiale - "O scrisoare pierduta", "D'ale carnavalului", "O noapte furtunoasa".

Actorii care sustin replicile sunt nume mari ale teatrului sau circului: Maria Buza/Raluca Dinculescu, Magda Catone/Liana Lungu, Bogdan Voda/Justin Radu, Manuela Harabor/Clara Voda, Mihai Ciuca/Tomi Cristin, Cosmin Sofron/Marius Bodochi, Silviu Biris/Gheorghe Ifrim, Ovidiu Popa, Razvan Oprea/Gabi Gheorghe, Noni Hutterer.

In plus, te vei bucura de momente de: dresura de porumbei, pauni albi, caini si capre - Ludmila Ghyreva, dresura de foci venite din Germania, dresura de cai - Mioara Igna, moment pregatit de dresorii Petra si Roland Duss, spectacol de patine pe rotile oferit de Adina si Valentin Marinescu, zboruri aeriene ale artistilor circului sau salturi dificile pe bara rusa, momente de acrobatie cu: Ama Butoiescu, Dana Duru, Petruta Panait, Boldojar Bogdan, Valentin Badea, Maria Lazar, Ioan Lazar, Alice Visan, Nicolae Oprescu, Augustin si Elena Pokluda, Virgil Costache, Octavian Oprescu si Mihaela Baniceanu.

Spectacol de circ "D'ale bibicilor lui Caragiale"
Regie si scenariu: Brandusa Novac
Locatie: Circul Globus
Ora: 15.00 si 18.30
Preturi bilete: 25 lei, 30 lei, 40 lei, 45 lei, 50 lei, 60 lei.
Grupuri organizate (scoli si gradinite): 14 lei

Si, pentru ca este duminica, iar de luni incepi o noua saptamana, iti propunem sa inchei seara cu o piesa de teatru: "Cu usile inchise", de Jean Paul Sartre, pusa in scena la Teatrul National Bucuresti.

Trei povesti de dragoste. Trei destine. O singura intrebare: infernul sunt ceilalti? Un spectacol despre noi, despre viata noastra, despre visele si neimplinirile noastre, despre tradari si fericire.

"Infernul sunt ceilalti". Oare? Adesea prea grabiti, mereu ingandurati de un timp ce nu mai are rabdare, uitam de prea multe ori sa ne marturisim sinelui nostru si sa vedem iertarea si lumina din ochii celuilalt.

Jean Paul Sartre descrie cu stralucire "infernul sau" ori al nostru? Un spectacol scurt ca viata, dens ca viata, surprinzator ca viata, frumos ca viata.

Piesa de teatru "Cu usile inchise", de Jean Paul Sartre

Locatie: Teatrul National Bucuresti - Sala 99
Regia: Mircea Anca
Cu: Iuliana Moise, Carmen Ionescu, Constantin Dinulescu
Ora: 19.00
Durata spectacolului: 1 h si 15 min.
Pret bilete: 23 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod