Un weekend de senzatie

Duminica, 9 mai


Caffe Festival - EUROPAfest


Locatie: Hard Rock Cafe
Ora: 7-12 mai, ora 20.30

Daca simti ca te strange cravata si te sufoca biroul, daca incerci sa scapi de zgomot si de trafic, sau pur si simplu vrei sa te eliberezi de rutina zilnica, ia-ti prietenii si vino sa te relaxezi in acorduri de jazz, blues si pop.

Caffe Festival ocupa un loc aparte in cadrul EUROPAfest, fiind un concept gandit sa apropie publicul de muzica buna si sa largeasca sfera consumatorilor de jazz, blues si pop, inlocuind rigurozitatea salilor de spectacol cu un spatiu relaxant si o atmosfera prieteneasca.

Biletele au pretul de 25 lei si sunt disponibile in retelele ticketfan.ro, myticket.ro, ticketpoint.ro si bilete.ro, in retelele magazinelor Diverta si Flanco si in Hard Rock Cafe.

9 mai - 20.30
O desfatare a simturilor...jazz, fado, tango
ORCHESTRA DA TRE SOLDI - Italia
Guest: ELENA MINDRU TRIO - Romania


Concert Dianne Reeves


Locatie: Sala Palatului
Ora: 20.30

Reeves a castigat premiul Grammy (Best Jazz Vocal Performance) pentru fiecare dintre cele mai recente inregistrari ale sale: „A Little Moonlight” (2003), „The Calling” (2001) si „In The Moment-Live in Concert” (2000). Dianne Reeves este singurul artist dintr-o categorie muzicala care a reusit sa inregistreze un asemenea record pentru trei albume la rand.
In 2006, Dianne Reeves a mai castigat un premiu, pentru a patra oara, pentru cel mai bun album de jazz vocal pentru coloana sonora a filmului „Good Night, and Good Luck” (cu George Clooney in rolul principal).

Biletele se pot achizitiona de la casa de bilete a Salii Palatului, magazinul Muzica, reteaua Diverta. On-line acestea vor fi disponibile pe site-urile biletoo.ro, bilete.ro, myticket.ro. Biletele vor avea preturi cuprinse intre 200 si 50 lei.

Piesa de teatru "Inca-i bine"


Locatie: TNB - sala Atelier
Ora: 19:00

De Rodica Popescu Bitanescu
Regia: Rodica Popescu Bitanescu

Cu: Rodica Popescu Bitanescu, Cezara Dafinescu, Eugenia Maci, Ecaterina Nazare, Andrei Duban, Oana Vanatoru, Eduard Adam
Pret bilete: 30 lei, 25 lei, 16 lei
7 Mai 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod