Un 1 aprilie pe bune, cu Proconsul

Asta este una dintre propunerile noastre pentru ziua de joi a acestei saptamani.
Asta este una dintre propunerile noastre pentru ziua de joi a acestei saptamani. Chiar daca te astepti ca de 1 aprilie toata lumea sa te pacaleasca, iata ca nu este si cazul nostru. Mai degraba, noi te invitam sa te distrezi.

Poti incepe cu spectacolul pe care il vor sustine cei de la Proconsul in THE SILVER CHURCH CLUB. Incepand cu ora 21.00 vei avea ocazia sa asculti muzica live cu una dintre cele mai bune trupe romanesti ale momentului. Pret bilet: 20 lei (Rezervari bilete la tel. 0722.659.943)

Vrei un alt gen de muzica? Atunci raspunde pozitiv invitatie pe care ti-o fac Ada Milea si 100 Crossroads.
La aceeasi ora 21.00 si la acealsi pret: 20 lei, fara pacaleala, concet Ada Milea.

Ce zice de petreceri? Ar fi cateva in oras....


"Addicted to party", spre exemplu, este in Club Goblin. de la reggae si dancehall la electro si drum'n'bass; de la hip-hop, funk si disco la breakbeat si dubstep. Dj cunoscuti ai scenei romanesti... si nu numai... isi vor face simtita prezenta in Goblin saptamanal. Mai ramane sa va faceti si voi simtita prezenta pentru ca toate ingredientele unui party reusit sa existe.
Petrecerea incepe la 18.30, iar biletul costa 10 lei (cu un shot inclus).

Party Krepuskul lanseaza "Game Over" la SuBuRbiA, incepand cu ora 20.00.

Trupa clujeana de metal experimental Krepuskul lanseaza joi 1 aprilie la Bucuresti in Club Suburbia al doilea album, intitulat "Game Over". Albumul va contine atat piese deja consacrate (Awake, Voice, etc.) cat si compozitii noi, ce vor putea fi ascultate in premiera. Show-ul seanunta unul de exceptie, cu efecte speciale si proiectii video, Krepuskul lansand pe 27 martie si primul videoclip oficial de pe "Game Over", la piesa cu acelasi titlu.

Alaturi de clujeni, vor mai concerta formatiile Tiarra, First Division si Kistvaen.
Biletul va costa doar 10 lei, iar primii 50 de platitori vor primi gratuit noul album in editie limitata, de colectie (in acest format vor fi doar primele 100 discuri), semnat de membrii Krepuskul.
31 Martie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod