Teo Tradafir a intrat in politica

de Ileana Voicu Ghinea, 31 Martie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Teo Tradafir a intrat in politica

Vedeta si-a depus astazi (n.r. 31 martie) candidatura din partea PDL pentru alegerile partiale pentru Camera Deputatilor din Colegiul 19 din Bucuresti. Aceasta candidatura a venit dupa ce, ieri, Teo Trandafie s-a inscris in pardid, ea fiind insotita la Biroul Electoral de Valeriu Stoica, Sulfina Barbu, Mircea Raicu si Romeo Raicu, asa cum informeaza Mediafax.

"Am spus ca momentul acesta este foarte bun, ca si cum astrele s-ar fi aliniat in favoarea noastra si iata-ma aici", a mai declarat Teo Trandafir.

Ea a spus ca doreste sa mearga in Parlament pentru ca ii sunt dragi copiii, pentru ca a vazut niste lucruri care au schimbat-o foarte mult ca om si doreste sa incerce sa schimbe aceste lucruri.

"Este o chestiune de atitudine, pentru ca sunt atat de pornita si atat de furioasa in urma lucrurilor pe care le-am vazut incat sunt sigura ca voi reusi pentru ca nu exista o alta cale", a declarat Teo Trandafir.

Despre contracandidata sa, Liliana Minca, din partea Aliantei PSD+PC, Teo Trandafir a spus ca o cunoaste personal, dar ca nu stie planurile acesteia ca si politician si urmeaza sa afle.
Alegerile vor avea loc pe 25 aprilie.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • C.L pe 13 Apr 2010, 13:15
    Teo Trandafir

    Teo Trandafir ,cred ca se incadreaza perfect in profilul politicii romanesti(din ce-am vazut pe la TV.).Ii sta bine zburdand pe taramurile fatarniciei.(parerea mea este ca exact acest lucru caracterizeaza clasa noastra politica)

    0
    0

  • kate pe 1 Apr 2010, 14:46
    teo

    Acum imi dau seama cat de ridicol e un artist in politica. Isi pierde tot farmecul.

    0
    0

  • anda pe 1 Apr 2010, 08:50
    !!!

    Bravo ei! E o scumpa. Sper sa castige alegerile !!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod