Teatru si party-uri de weekend

Doua zile libere, cu vreme buna si distractie din plin. Iar in acest sfarsit de saptamana, surprizele se tin lant: piese de teatru, spectacole, petreceri si muzica buna. Cum ai putea sa stai in casa? Hai in oras! Iata recomandarile noastre pentru zilele de sambata, 9 mai, si duminica, 10 mai. Incepand cu ora 18.30, la Teatrul Masca se pune in scena piesa "Fior d'amor in Bucuresci", o romantica poveste de dragoste pe muzica Bucurestilor de odinioara.
Doua zile libere, cu vreme buna si distractie din plin. Iar in acest sfarsit de saptamana, surprizele se tin lant: piese de teatru, spectacole, petreceri si muzica buna. Cum ai putea sa stai in casa? Hai in oras! Iata recomandarile noastre pentru zilele de sambata, 9 mai, si duminica, 10 mai.

Sambata, 9 mai 2009


Incepand cu ora 18.30, la Teatrul Masca se pune in scena piesa "Fior d'amor in Bucuresci", o romantica poveste de dragoste pe muzica Bucurestilor de odinioara.

Reprezentatia readuce pe scena Micul Paris ce palpita de viata si de frenezie in anii dintre cele doua razboaie mondiale.

Prin regie si scenariu (Mihai Malaimare), prin costume sugestive (Sanda Mitache), prin bronzul de pe fetele actorilor (care aminteste de statuile vechi) si muzica, spectacolul ne introduce intr-o lume aparte, o lume plina de farmec si savoare.

In Bucurestiul de altadata se iubea mult, se iubea pasional, oamenii simteau ca timpul nu mai are rabdare cu ei, vorba lui Marin Preda, si incercau sa nu ramana datori vietii. Indiferent daca erau Domni sau servitori, plateau tribut iubirii.
Spectacolul este un omagiu adus iubirii si Bucurestiului, deopotriva.

Piesa de teatru "Fior d'amor in Bucuresci"

Regia: Mihai Malaimare
Scenografia: Sanda Mitache
Cu: Mihai Malaimare, Mioara Ifrim, Sorin Dinculescu, Dora Iftode, Nicolae Punga, Cosmin Cretu, Magda Francu, Valentin Mihalache, Katy Balca, Ramona Popa, Alina Craita
Locatie: Teatrul Masca (Bulevardul Uverturii nr. 70-72)
Data: sambata, 9 mai 2009
Ora: 18.30
Pret bilete: Sector A - 16 lei (reducere 50% pentru elevi, studenti, pensionari), Sector B - 10 lei (reducere 50% pentru elevi, studenti, pensionari)

La ora 19.00, la Teatrul de Comedie se joaca piesa "Biloxi Blues" de Neil Simon, in regia Iarinei Damian.
Un spectacol de exceptie, din a carui distributie fac parte Tudor Chirila, Paul Ipate, Constantin Dita, Bogdan Cotlet si Radu Iacoban.

O comedie de succes, jucata admirabil de tanara generatie de actori. O piesa in care armata este pretextul pentru povesti de dragoste si de viata.

Piesa de teatru "Biloxi Blues" de Neil Simon
Regia: Iarina Demian
Coregrafia: Mihaela Zamfirescu
Ilustratia muzicala: George Marcu
Cu: Tudor Chirila, Paul Ipate, Constantin Dita, Dan Radulescu, Bogdan Cotlet, Andrei Serban, Radu Iacoban, Ioana Barbu, Mirela Oprisor
Locatie: Teatrul de Comedie - Sala Mare (Str.
Sf. Dumitru nr. 2)
Data: sambata, 9 mai 2009
Ora: 19.00
Durata spectacolului: 2h 10' (cu pauza)
Pret bilete: 21,20 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod