S-a inventat computerul cu buze de sărutat

Dacă aveți relații la distanță, doamnelor, și v-ați săturat de sex virtual sau de „pupici” făcuți din x-uri, iată vestea bună: un profesor de robotică din Singapore a inventat

Dacă aveți relații la distanță, doamnelor, și v-ați săturat de sex virtual sau de „pupici” făcuți din x-uri, iată vestea bună: un profesor de robotică din Singapore a inventat „kissinger”, un dispozitiv cu „buze” care le permite persoanelor care au relaţii la distanţă să se sărute virtual. Termenul este o combinație între kiss = sărut și messenger = programul de mesagerie care permite discuții online în timp real.

Conform Mediafax, cei doi parteneri trebuie să-şi achiziţioneze fiecare câte un astfel de dispozitiv, cu buze supradimensionate, să se conecteze online şi, prin intermediul unui program special, este suficient să sărute buzele artificiale pentru ca persoana de la capătul celălalt să simtă nişte vibraţii. Pentru a creşte senzaţia, îndrăgostiţii se pot „săruta” privindu-se în ochi prin intermediul camerei web.

Nu știu vouă cum vi se pare, dar eu una nu cred în „vibrațiile” astea, care pot fi foarte bine niște chestii fără nicio legătură cu sărutul propriu-zis.

La fel cum sunt vibrațiile dintr-un dildo ;) Tare mă tem că kissengerul nu va fi decât o chestie cam ca încercarea acestui popândău de a mușca din camera de luat vederi. Priviți până la capăt ca să vă amuzați :)

Mai multe de și despre mine, pe Dollo zice bine

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod