Revelion la Operă, Liliacul reloaded

Pentru al șaptelea an consecutiv, Opera Națională București organizează petrecere de Revelion, precedată de deja celebrul spectacol Liliacul, de Johann Strauss - fiul. Cine nu și-a făcut

Pentru al șaptelea an consecutiv, Opera Națională București organizează petrecere de Revelion, precedată de deja celebrul spectacol Liliacul, de Johann Strauss - fiul. Cine nu și-a făcut încă program pentru noaptea respectivă poate să cheltuiască 420 de lei ca să petreacă la Operă.

Biletele s-au pus în vânzare de miercuri, 28 noiembrie, și prețul lor diferă în funcție de alegerea clientului. Poate fi doar pentru cina de Revelion (420 de lei), se poate adăuga și biletul de tombolă cu premii în excursii (încă 10 lei) și biletul de spectacol - prețul diferă în funcție de categorie.

În total seara se va numi Maratonul Revelionului la Opera Națională București.

Acest gen de petrecere-spectacol nu e o invenție românească, iar Opera din București l-a pus în practică abia din 2005. Și în acest an spectatorii se vor bucura de o seară cu muzică clasică, un spectacol cu o distribuție de excepție, o tombolă, o cină festivă și nelipsitul foc de artificii. Spectacolul va începe la ora 18.00, iar petrecerea ține până dimineața la ora 5.00.

Spectacolul propus publicului este celebra operetă compusă de Johann Strauss - fiul, „Liliacul”, o producție a teatrului liric londonez Royal Opera House (Covent Garden). Din distribuție vor face parte artiștii:  Marian Pop, Crina Zancu, Petre Burca, Mihaela Ispan, Lucian Corchis, Ștefan Popov, Vasile Chisiu, Veronica Anusca, Valentina Tudose.

Rolul lui Frosch va fi interpretat de Pavel Bartoș, actor al Teatrului Odeon. Momentele de balet vor fi interpretate de : Monica Petrică, Mariya Lozanova, Shuhey Yoshida.

Programul casei de bilete este zilnic, între orele 9 -13 și 15 -19.

Detalii la telefon: +4021.310.26.61 sau la +4021.314.69.80, interior 2188.

Mai multe de și despre mine, pe Dollo zice bine

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod