Cine ar trebui să fie omul anului 2012?

Anul trecut revista Time a desemnat „protestatarul” drept persoana anului 2011. Anul ăsta încă se mai dezbate, probabil, dat fiind că a fost un an suficient de plin de evenimente. Pe plan

Anul trecut revista Time a desemnat „protestatarul” drept persoana anului 2011. Anul ăsta încă se mai dezbate, probabil, dat fiind că a fost un an suficient de plin de evenimente. Pe plan extern am avut Olimpiada de la Londra, schimbare de președinte în Franța, recesiunea a continuat în special în Europa de sud est, dar a afectat și state din Europa centrală.

În țară am avut parte de cea mai fierbinte vară politică, cu suspendarea președintelui - pentru a doua oară în ultimii ani - schimbarea puterii, nunta mezinei președintelui, alegeri locale și vom sfârși anul cu alegerile generale.

Societatea e copleșită de neîncredere în clasa politică, deși toată lumea bate monedă pe oamenii noi și pe „virginitatea” acestora.

Climatul general încă e dominat de recesiune, euro crește, prețul benzinei la fel, iar semnele pentru la anul nu sunt deloc încurajatoare. Europa nu va ieși nici în 2013 din criză,dar viața merge mai departe.

Prin urmare, ca orice publicație care se respectă, zic să stabilim și noi care să fie personalitatea anului 2012, omul (bărbat sau femeie) care s-a remarcat prin ceva (de preferință bun) în anul care stă să se încheie.

Aștept propunerile voastre până marțea viitoare, după care vom face un clasament pentru vot. Să vedem, cine cred cititoarele Eva.ro că ar trebui să fie „omul anului 2012”?

Mai multe de și despre mine, pe Dollo zice bine

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod