Ai prea multe haine? Donează-le și bate toba!

Cu siguranță ați constatat toamna asta, ca și în anii trecuți, că șifonierul nu vă mai încape. Dar ați decis să amânați momentul înstrăinării hainelor pe care nu le-ați mai purtat

Cu siguranță ați constatat toamna asta, ca și în anii trecuți, că șifonierul nu vă mai încape. Dar ați decis să amânați momentul înstrăinării hainelor pe care nu le-ați mai purtat demult, ci doar le-ați plimbat de pe un raft pe altul, în funcție de anotimp. Dacă aveați nevoie de o cauză nobilă pentru asta, ea vă așteaptă duminică, 8 decembrie, în Parcul Izvor din București.

A doua ediție de colectat haine pentru oamenii străzii se petrece de data asta la ideea a două studente, dar sub auspiciile unei organizații cu experiență  - Samusocial.

Prima ediție a acțiunii caritabile a avut loc anul trecut, în aprilie, în Parcul Kiseleff.

Așadar, aveți timp până duminică să decideți ce păstrați și ce donați. Duminică între orele 10.00-16.00 organizatorii evenimentului le primesc în Parcul Izvor (lângă Palatul Parlamentului).

Anul acesta hainele vor ajunge la: Asociația Sfântul Stelian, Samusocial România, Casa Sfântul Iosif - Fundația Viitor pentru Copiii României. Organizatorii spun că vor mai ajuta un spital pentru copii și mai multe familii nevoiașe din țară.
Singura lor rugăminte ar fi ca hainele donate să nu fie deteriorate sau murdare.
Gândiți-vă că ele vor fi purtate de oameni care trebuie să treacă iarna cu ele, iar donația nu trebuie să echivaleze cu o umilință pentru ei.
***
Bate toba ca un african
Tot duminică, dar seara de la ora 19.00, după ce scăpați de hainele de prisos, meritați să vă destresați printr-o ședință de ... bătut toba :) Librăria Bastilia propune un workshop de drumming cu un african autentic: Mark de la Ikhaya Drumming

În câteva minute puteți să prindeți mișcarea și să fiți chiar la fel de buni ca africanul, promit organizatorii.

Intrarea costă 35 de lei, iar în prețul ăsta intră toba și o ceașcă cu ceai din partea casei. Rezervările se fac la 0756.158.766 sau 021.315.43.14.

Mai multe de și despre mine, pe Dollo zice bine

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod