„Angajări” la Fabrica lui Moș Crăciun

Dacă  aveți copii care vor să-l ajute pe Moș Crăciun să confecționeze cadouri îi puteți înscrie la cele două „fabrici” de profil din București, ca să-i învățați de mici cu munca

Dacă  aveți copii care vor să-l ajute pe Moș Crăciun să confecționeze cadouri îi puteți înscrie la cele două „fabrici” de profil din București, ca să-i învățați de mici cu munca ;)

***

„Fabrica lui Moș Crăciun” de la Muzeul de Geologie (din Piața Victoriei) se deschide de sâmbătă, 1 decembrie, dar primește înscrieri de azi, 27 noiembrie.

În cele trei zile cât va funcționa în acest an, fabrica îi va ajuta pe copii să picteze, să decupeze și să construiască decoratiuni de Crăciun, căsuțe ca din turtă dulce, îngerași, oameni de zăpadă, fulgi de nea, brăduți, reni și chiar Moși Crăciun.

„Fabrica lui Moș Crăciun” este deschisă de la ora 11.00 (grupa I) și de la 13.00 (grupa a II -a) în zilele de 01, 08 și 15 decembrie 2012.

Profesorii coordonatori sunt: Ramona Visalom și Lidia Tănase. Durata unei întâlniri este de o oră și 15 minute și costă 16 lei. Informații și înscrieri la telefon 021/212.89.52 interior 123.

Pot participa copii cu vârste cuprinse între 4 și 7 ani. Accesul la ateliere se face pe bază de înscriere telefonică săptămânală (făcută pe 27 noiembrie, 4 decembrie și pe 11 decembrie), în limita  locurilor disponibile. Numărul maxim de participanți este de 20 de copii/grupă. Părinții nu participă la ateliere.

***

A doua fabrică a lui Moș Crăciun este pentru copii între 3 și 10 ani, supravegheați de părinţi, la Muzeul satului.

Copiii pot confecţiona măşti populare tradiţionale, sorcove, stele de Crăciun sau pot decora turtă dulce. Toate se întâmplă la Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti” din București, la gura sobei, sub supravegherea unor profesori, începând de acum până pe 19 decembrie.

Atelierele fac parte din programul educativ „Cu mama la muzeu”, dedicat petrecerii timpului liber în mod creativ în ambianţa muzeului.

Mai multe de și despre mine, pe Dollo zice bine

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod