Premiera spectacolului "Domnul Sisif"

Joi, 26 iunie, de la ora 19.00, ARCUB te invita sa la premiera absoluta a piesei "Domnul Sisif" de Radu F. Alexandrescu sub regia maestrului Mircea Cornisteanu si a scenografului Puiu Antemir.
Joi, 26 iunie, de la ora 19.00, ARCUB te invita sa la premiera absoluta a piesei "Domnul Sisif" de Radu F. Alexandrescu sub regia maestrului Mircea Cornisteanu si a scenografului Puiu Antemir.

Intr-o distributie de zile mari, Ileana Stana Ionescu si Ion Luchian, vor pune in scena o poveste emotionanta, si in acelasi timp amuzanta, despre iubire si moarte, despre curgerea timpului si efectele ei, o poveste pe care cei doi mari actori o spun cu farmec si infinite nuante.

"Dintre multele lucruri pe care, cu siguranta, le stim, dar le ignoram cu o impardonabila seninatate e si acela ca: "Daca iubire nu e, nimic… nu e!".
Vine, insa, un moment cand ajungem sa pretuim cu mai multa atentie cele cateva adevaruri importante pe care le-am aflat pe parcursul vietii, si atunci valoarea omului de langa noi, dragostea pe care ne-o poarta capata semnificatii si rosturi pe care nici macar nu ni le imaginam.


El ne ajuta sa trecem peste obstacole ce par de netrecut, ne insufla vesnic incredere si nu ne lasa sa ne indoim de faptul ca Viata este frumoasa si merita s-o traim din plin.
Ca suprema multumire, noi ii spunem "Sisif". Domnul Sisif!" Radu F. Alexandru

"Ion Lucian si Ileana Stana Ionescu, doi actori extraordinari in doua partituri exceptionale, oferite de Radu F.Alexandru in al sau "Domn Sisif", o mare placere sa-i intalnesc intr-o forma de zile mari si o mare bucurie sa lucram impreuna.
Veniti sa va convingeti!" Mircea Cornisteanu

Premiera spectacolului de taetru "Domnul Sisif"
Joi, 26 iunie, ora 19.00
ARCUB - Centrul de Proiecte Culturale al Primariei Bucuresti (Strada Batistei nr. 14)
Biletele pot fi achizitionate de la casa de bilete a ARCUB din strada Batistei nr.14.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod