Lumanari fara ceara, de la Philips

Pentru o atmosfera romantica, la lumina lumanarilor, dar fara ceara, foc sau fum, Philips vine cu o solutie: lumanarile Aurelle. Lumanari fara ceara? Ei bine, nu sunt lumanari din ceara...
Pentru o atmosfera romantica, la lumina lumanarilor, dar fara ceara, foc sau fum, Philips vine cu o solutie: lumanarile Aurelle. Lumanari fara ceara?

Ei bine, nu sunt lumanari din ceara, functioneaza cu LED-uri care se incarca de la priza si "economia" pe care o faci cu ceara se duce pe electricitate. Dar se poate spune ca lumanarile Aurelle sunt economice. Pentru ca, odata consumate, nu trebuie sa le arunci, ci doar sa le reincarci la curent.

Lumanarile false vin in pahare din sticla mata, iar lumina palpaie ca la o lumanare autentica. Aurelle pot fi comandate individual sau in seturi de cate doua, patru sau zece bucati. In cazul celor din urma, incarcarea se face cu ajutorul unui suport in forma de tort, iar dupa un ciclu de incarcare care dureaza cam mult, zece ore, lumanarea va "arde" alte zece ore. Celelalte seturi sunt livrate cu un incarcator mai mic.

Lumanarile Aurelle sunt perfecte pentru barurile sau restaurantele care folosesc cate o lumanare pentru fiecare masa, dar pot fi folosite si acasa. In exterior, nu te vei mai lovi de problema vantului care le stinge si nici a ploii - lumanarile sunt rezistente si la apa, deci nici ploaia nu va mai fi o problema.

In plus, scapi de grija stingerii lumanarilor atunci cand nu esti in incapere si nici pentru copii nu mai trebuie sa iti faci griji, din acest punct de vedere. Lumanarile Aurelle pot fi lasate nesupravegheate, pentru simplul fapt ca nu ard cu flacara.

Suporturile din sticla (paharele) sunt si ele disponibile in patru modele: rotund, patrat, triunghiular sau lalea.

Lumanarile Aurelle pot fi comandate online de pe site-ul www.nam.lighting.philips.com.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod