Phoenix, Flamingo Boys si multe alte pentru ziua de joi

Se apropie sfarsitul de saptamana, iar acest lucru inseamna ca ar trebui sa-ti faci antrenamentul la distractie, asta ca sa nu te prinda pe picior gresit.
Se apropie sfarsitul de saptamana, iar acest lucru inseamna ca ar trebui sa-ti faci antrenamentul la distractie, asta ca sa nu te prinda pe picior gresit. Suntem noi in criza, dar o portie de muzica buna, un concert de muzica simfonica, un spectacol de striptis sau o piesa de teatru merita sa incerci.

Asadar, ca tot vorbeam de muzica buna, trebuie sa-ti spun ca formatia Phoenix concerteaza la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca. Invitat special, fostul solist Mony Bordeianu, care cu aceasta ocazie isi va prezenta noul album, produs chiar de fostul sau coleg de trupa, Nicu Covaci.

Data: 29 ianuarie
Locatia: Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca
Ora: 20.00
Pret bilet: 50 Ron

Si, pentru a ramane oarecum in aceeasi zona, aceea a muzicii, te invit la un spectacol de muzica simfonica. Din program:

  • Joseph Haydn Simfonia nr. 49, in Fa minor, "La passione"
  • Concertul in Re major pentru violoncel si orchestra Mahler - Simfonia nr. 4 Solista: Aurelia Florian

Data: 29 ianuarie
Locatia: Filarmonica George Enescu - Bucuresti
Ora: 19.00

Si acum sa trecem la partea fierbinte a serii de joi. Te incanta un spectacol de striptis masculin prezentat de... Flamingo Boys. Pasiunea si atmosfera fierbinte sunt cuvintele cheie ale serii de 29 ianuarie.

Locatie: Club Bellagio - Bucuresti

In cele din urma iti propun o piesa de teatru. "Monoloagele vaginului", dupa Eve Ensler si regizat de Mona Gavrilas, o are in distributie pe Diana Giubernea. Un spectacol care incearca sa spuna cate ceva despre identitatea femeilor din ziua de azi. Mai mult, subliniaza faptul ca fiecare dintre noi trebuie sa ne rupem de trecut, de prejudecati sau de conditiile impuse de societate. Cu alte cuvinte, ne indeamna sa fim LIBERI.

Data: 29 ianuarie
Locatia: L.A. B.I.R.O.U.
Ora: 19.00
28 Ianuarie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod