George Clooney vrea sa fie infiat

"Intotdeauna mi-am dorit sa fiu adoptat, dar nu am gasit niciodata pe cineva dispus sa o faca", a declarat acesta la un eveniment desfasurat la Washington.
"Intotdeauna mi-am dorit sa fiu adoptat, dar nu am gasit niciodata pe cineva dispus sa o faca", a declarat acesta la un eveniment desfasurat la Washington, citat fiind de People. Aceasta afirmatie a fost facuta in prezenta tatalui sau, fostul crainic tv - Nick Clooney - si in prezenta jurnalistului Bill Small.

"Vrei sa ma adopti tu", l-a intrebat George pe Small. "Sunt foarte sanatos. O sa am grija de tine", a continuat acesta. Toata aceasta discutie a pornit de la faptul ca pelicula "Good Night, and Good Luck" in care joaca Clooney nu este prezentata in scolile de jurnalism.
In opinia lui Clooney senior acest lucru ar fi foarte util, daca stam sa ne gandim ca in film se vorbeste despre Edward R. Murrow, prezentator de stiri devenit legenda in CBS.

"Acest film chiar este important", a tinut sa precizeze Nick Clooney, insa raspunsul pe care l-a primit de la fiul sau nu l-a stisfacut deloc. Celebrul sau fiu a spus un simplu: "Nu-mi pasa". Replica care i-a ridicat mingea la fileu experimentatului sau tata: "Niciodata nu mi-a pasat de acest copil, sora lui este extraordinara"
28 Ianuarie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod