O zi de miercuri speciala...

Si daca totusi vrei sa participi la o petrecere, Tandem Cafe te invita in atmosfera petrecerilor de altadata. Iti mai aduci aminte de chefurile cu prietenii din apartament, "bairamurile" de pe vremuri cu prietenii prietenilor, cu vecinii, cu colegii de liceu sau chiar cu cei de la tine din camin?

Petrecerile de acest gen vor ramane perfect intiparite in mintea oricaruia dintre noi si pentru ca s-a gandit la tine, Tandem Cafe (Str. Ion Brezoianu, Nr.12) a dat startul distractiei adevarate si a oferit vineri, 29 ianuarie, tuturor invitatilor o petrecere pe cinste si ocazia de retrai acele  vremuri in cea mai noua locatie din centrul Bucurestiului, un spatiu  extrem de primitor si chic.


Cine se gandea ca de la o cupa de sampanie servita la intrare sau un pahar de punch, vor ajunge sa incinga ringul de dans din Tandem Cafe pe ritmuri de "meneaito", de rock&roll, de hip-hop sau chiar sa fredoneze impreuna celebrul "Nu am chef azi" (Vama Veche). Dansul palariilor a fost senzatia serii si invitatii au fost transpusi prin muzica si port in zonele de provenienta, devenind automat vedeta serii. Bineinteles, organizatorii nu au uitat nici de celebrul "blues" pentru perechile de indragostiti, moment mult asteptat la chefuri...


Si pentru ca toti invitatii s-au simtit atat de bine si au intrebat daca vor mai fi astfel de evenimente, Tandem Cafe va anunta cu placere ca in fiecare seara veti avea parte de petreceri tematice:

  • Luni- Jazz&Blues&Folk
  • Marti- Rock&Roll
  • Miercuri - Good Music (old&new hits)
  • Joi - Pop&Dance Party
  • Vineri - Old Time Greatest Hits (70's, 80's, 90's) and New Hits
  • Sambata - Party all night (pop/dance/reggae/reggaeton/rock&roll)
  • Duminica - Relax Music (ambientala, instrumentala)

Ce mai astepti? Suna chiar acum la 0725.TANDEM pentru o rezervare!
2 Februarie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod