O zi de marţi plină...

... de voie bună. Mergem la Festivalul Namaste India, la un show de comedie şi la un concert. Iată recomandările Eva.ro pentru marţi, 12 octombrie:
... de voie bună. Mergem la Festivalul Namaste India, la un show de comedie şi la un concert. Iată recomandările Eva.ro pentru marţi, 12 octombrie:
 

Festivalul Namaste India

Bucuresti
Cand: 9 - 16 octombrie, ora 17:00


Spectacol multicolor ce îmbină o uimitoare varietate de tradiţii, religii şi limbi vorbite, India este de necuprins în vorbe. Activităţile festivalului promovează muzică, literatură, dansul, filmul, spiritualitatea, călătoriile, gastronomia, artă, urmărind să ofere publicului experienţe de neuitat, care implică toate simţurile.


Marţi, 12 octombrie
17:00     Sesiune de conferinţe: “Redescoperirea Indiei – pe teritoriul românesc” - Centrul de activităţi recreative (Jean Louis Calderon 39)
19:00     Descoperă Ayurveda - Arta de a Trăi în armonie cu tine şi cu universul prin alimentaţie, sănătate, terapii, relaxare - Casa Satya


Spectacolul Comedy sport Show

La Scena
Ora 19:30

Cu: Ioana de Hillerin, Gabriel Rauţă, Cosmin Dominte, Bogdan Dumitrescu, Ramona Cutina, Delia Riciu, Gheorghe Lazăr

La pian: Vlad Păsencu

Este un show de improvizaţie incendiar, comic, în care voia bună, fair play-ul şi adrenalina îţi dau mâna într-un meci în care două echipe de actori se întrec în arta improvizaţiei.

Durata: 75'

Rezervări: 0727 795 380

Preţ bilet: 20 lei fără rezervare, 15 lei cu rezervare


Concert Piatra

Kulturhaus
Ora  22:00


Line-up:
Piatra
Tiarra
Silver Bullet

Preţul unui bilet va fi de 10 lei, la acest preţ adăugându-se un comision de 6%. Biletele pot fi achiziţionate la intrare sau online pe biletoo.ro şi de la magazinele partenere: Libraria Eminescu, Muzica Store, Sala Palatului
12 Octombrie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod