O poveste pentru un copil, o faptă bună înainte de Paște

Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii “Grigore Alexandrescu”, cel mai vechi spital pentru copii din România, dat în folosinţă în anul 1886, este totodată și unul dintre cele mai în pas
Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii “Grigore Alexandrescu”, cel mai vechi spital pentru copii din România, dat în folosinţă în anul 1886, este totodată și unul dintre cele mai în pas cu timpurile, având una dintre cele mai interactive pagini de Facebook, lucru rar în peisajul medical românesc de stat. Pe această pagină a fost postat recent un apel către părinți dar nu numai, oameni care vor să facă o faptă bună în preajma Paștelui și să controbuie la bucuria unui copil internat în spital.
Anunțul sună așa:
spital
Accidentele sau întâmplările nefericite nu țin cont de sărbători.
Mulți copii vor petrece Paștele internați în spital. Ne străduim, în fiecare zi, să le facem suferința mai ușoară și drumul către vindecare mai scurt. Ne-am dori să le oferim o întreagă viață frumoasă și lipsită de griji, mai ales că aproximativ 80% dintre ei sunt cazuri sociale. Putem, însă, doar să le amintim că, indiferent ce le lipsește, au dreptul la copilărie. Ne-ar prinde, însă, bine și niște povești cu final fericit care să le dea speranța înapoi. În acest moment, la Secția de Chirurgie Plastică există o stație audio, prin care copiii internați ascultă povești.
Lipsesc, însă, cd-urile: avem doar câteva, marea majoritate donate de personalul medical.
Bunăvoința dumneavoastră le poate oferi copiilor de la Grigore Alexandrescu o zi de Paște mai frumoasă. Dacă vreți să readuceți poveștile în viața lor, puteți achiziționa cd-uri, cărți, jucării sau creioane din orice magazin online doriți, să le plătiți cu un card și la adresa de expediție să treceți adresa noastră:
Spitalul Grigore Alexandrescu, Bd. Iancu de Hunedoara, nr.30-32, Sector 1, Bucuresti, Secția de Chirurgie Plastică, intrarea din Strada Clopotarii Vechi.
Un SHARE este, și el, un ajutor.
Anunțul spitalului a adunat deocamdată peste 90 de distribuiri, dar cu siguranță vor mai fi.
Sunteți liberi să distribuiți mesajul sau să dați curs invitației și să cumpărați niște CD-uri cu povești pentru copii. Dacă nu sunteți din București, ideea cu expedierea direct de către magazin este binevenită.
În același timp, dacă sunteți părinți și vă interesează și alte aspecte de care se ocupă medicii de la Grigore Alexandrescu e util să urmăriți pagina spitalului, pentru că periodic găsiți acolo informații utile sau dacă nu le găsiți le puteți cere - scrieți ce vă interesează și vi se va răspunde.
De asemenea, la numerele
„Copilul tău a înghițit o substanță periculoasă? Nu improviza, pentru că s-ar putea să îi faci mai mult rău! Sună imediat la TOXAPEL, serviciul de urgență pentru intoxicații al Spitalului Grigore Alexandrescu! Suntem oricând aici, gata să e sfătuim ce trebuie să faci ca să îți ajuți copilul!<br />
Numărul de telefon este cu tarif normal.<br />
Dă SHARE acestui mesaj, să afle cât mai mulți părinți ce trebuie să facă în caz de intoxicație a copilului!”
puteți sesiza sau cere ajutor în caz că se întâmplă un accident în familie.
Copilul a înghițit o substanță periculoasă, de exemplu. Nu trebuie să improvizați soluții, pentru că s-ar putea să îi faceți mai mult rău. Sunați imediat la TOXAPEL, serviciul de urgență pentru intoxicații al Spitalului Grigore Alexandrescu. Veți fi învățați ce trebuie să faceți ca să vă ajuțați copilul. 

Numărul de telefon este cu tarif normal.

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod