Concert de Florii și club de știință pentru copii

dollores-benezic
dollores-benezic
[caption id="attachment_1965" align="aligncenter" width="600"] Foto: www.danblanaruphotography.pixieset.com[/caption] Știința popularizată într-un club de carte pentru copii  

[caption id="attachment_1965" align="aligncenter" width="600"]Foto: www.danblanaruphotography.pixieset.com Foto: www.danblanaruphotography.pixieset.com[/caption]

Știința popularizată într-un club de carte pentru copii

 

În week-end-ul Floriilor, pe 4 aprilie, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, începand cu ora 11:00, va fi lansat Fanbook Science! Modulul va fi organizat în trei ediții lunare (4 aprilie, 9 mai și 6 iunie) pe următoarele teme: astronomie, biologie, fizică. Fiecare întâlnire durează două ore (în prima oră copiii dezbat interactiv o carte pe care o propun organizatorii spre lectură și în a doua oră interacționează cu invitații speciali.

Au la mijloc și o pauza „de dulce” în care schimbă impresii).

Grupa se formează din 25 de copii (cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani) care sunt așteptați însoțiți de către un invitat tot copil, apropiat vârstei.

Copiii pasionați de știință sunt invitați să se înscrie printr-un email la adresa contact@csrmindset.ro și să citească pentru prima întâlnire „George în cautare de comori prin Cosmos” scrisă de faimosul Stephen Hawking, împreună cu fiica sa Lucy Hawking.

La prima întâlnire, se va vorbi despre astronomie cu invitatul Adrian Sonka de la Observatorul Astronomic Amiral Vasile Urseanu.

 

Concert gratuit  Bucharest Symphony Orchestra

 

Duminică, în caz că nu sunteți ocupate cu curățenia de Paște, în week-end-ul Floriilor ar fi câteva chestii plăcute de pierdut timpul. Una este intrarea liberă la concertul Bucharest Symphony Orchestra.

Duminică, 5 aprilie 2015, orchestra simfonică a Capitalei va concerta în Parcul Titan, unde între orele 10-22 (practic toată ziua) se petrec tot felul de lucruri „sărbătorești”: expoziții tematice, concerte, spectacole cu actori și muzicieni renumiți. Dacă și vremea va fi frumoasă...

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod