Ne vedem joi...

Mergem la un festival de film documentar dedicat drepturilor omului si la cateva concerte. Ce zici? Iata recomandarile Eva.ro pentru joi, 18 martie:
Mergem la un festival de film documentar dedicat drepturilor omului si la cateva concerte. Ce zici? Iata recomandarile Eva.ro pentru joi, 18 martie:

One World Romania 2010


Locatie: Ateneul Roman
Ora: 19.00

Festivalul de film documentar dedicat drepturilor omului.

In deschidere va avea loc si un concert al trupei Urma. One World Romania 2010 aduce in jur de 35 de documentare noi si premiate, in 4 cinematografe: Cinema Eforie, Cinema Union, Cinema Elvira Popescu si Noul Cinematoraf al Regizorului Roman (proiect cultural al Muzeului Taranului Roman).
Din dorinta de a se axa pe chestiuni actuale, fiecare editie este impartita in sect,iuni ce abordeaza diverse teme precum: Au cerut socoteala, Cercuri vicioase, Gimnastica memoriei, Scoala vietii, (Onorata!?) instanta.

Biletele valide pentru o intrare costa 8 lei, iar un abonament pe toata durata festivalului este 40 de lei. Acestea se gasesc la casele de bilete ale cinematografelor si la Centrul Ceh. Intrarea la NCRR este gratuita.

The Battle Of Rocksin


Locatie: Suburbia
Ora: 20:00

Concursul organizat de ROCKSIN este alcatuit din 11 etape realizate cu sprijinul Studio Attic, Club Suburbia, Metalfan si Metalhead. Punem la dispozitie tobe (fara cinele, pedala si premier), amplificatoare pentru bass si chitare, microfoane, sunetist, practic tot ceea ce este necesar pentru ca o trupa sa poata concerta in conditii optime.

Orice formatie rock din lume care doreste sa participe se poate inscrie la adresa rocksinmail@yahoo.com.
Un juriu format din reprezentanti ai Rocksin, Studio Attic, Club Suburbia, Metalfan si Metalhead va desemna trupa castigatoare la sfarsitul celor 11 etape ale concursului. Fiecare formatie inscrisa va fi promovata in cadrul singurei emisiuni TV de profil, Bring the Noise , la 1Music Channel. PREMIUL consta in inregistrarea profesionala a unui EP de 3 piese la Studio Attic Bucuresti (www.studioattic.ro)

Intrarea libera!

Concerte


Blazzaj
Locatie: Control
Ora: 21.00
Bilet: 20 lei.

Taxi si Trupa Veche
Locatie: Hard Rock Cafe
Ora: 21.00
Pret bilet: 30 lei.

Suie Paparude
Locatie: Goblin
Ora: 22.00
Intrarea 15 lei cu un Jager inclus.
17 Martie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod