Ne pregatim de Paste

Cateva targuri si un concert. Iata recomandarile Eva.ro pentru vineri, 2 aprilie:
Cateva targuri si un concert. Iata recomandarile Eva.ro pentru vineri, 2 aprilie:

Targ de Paste

Locatie: Parcul Kiseleff
Ora: 09:00 - 19:00

Bucurestenii vor putea cumpara cadouri si obiecte de artizanat, de joi pana sambata, de la targul de Paste organizat in apropierea parcului Kiseleff.

Vizitatorii targului de Paste situat pe soseaua Kiseleff, in apropierea Muzeului Taran Roman, vor avea de ales intre decoratiuni, bijuterii, accesorii realizate manual, obiecte de ceramica si artizanat si dulciuri produse in casa.

Traditii si flori de sarbatori

Locatie: Bucuresti
Ora: 10.00 - 20.00

Primaria Municipiului Bucuresti, prin Centrul Traditiei si Creatiei Populare, va invita la evenimentul "Traditii si flori de sarbatori", in parcurile Cismigiu si Herastrau.
In pragul sarbatorilor pascale, bucurestenii sunt asteptati cu expozitie de flori, targ de mestesugari, plimbari gratuite cu trasuri, muzica traditionala si fanfare. Pentru cei mici, organizatorii au pregatit spectacole de teatru pentru copii, plimbari cu ponei, picturi pe fata si multe alte surprize.
Parcul Cismigiu va gazdui pe toata perioada evenimentului un Targ de Paste cu 40 de casute cu obiecte si dulciuri traditionale, iar in Parcul Herastrau atractia principala va fi un targ de flori.
Accesul publicului este liber.

Concert Sunday people

Locatie: Suburbia
Ora: 22.00

De warm-up este responsabil Sultan, cu o selectie electro-dub, iar dupa concert va urma un after party cu Niki4 (funky-breaks) si Terrarin (breaks, dnb). Visuals by musicpromoter.ro

Intrarea 10 lei
1 Aprilie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod