Muzica, teatru si sport in acest weekend

Teatrul Fara Frontire iti prezinta sambata, 2 august, spectacolul de improvizatie "Mastrers' Improshow", iar daca ai chef de distractie...
Teatrul Fara Frontire iti prezinta sambata, 2 august, spectacolul de improvizatie "Mastrers’ Improshow", iar daca ai chef de distractie, Club La Fabrica te invita la concertul de muzica electronica "The Infernal Soundmachine". Saptamana care vine o incepi in forta cu o demonstratie de tenis adevarat la Piatra Neamt.

"Mastrers’ Improshow"


Improvizatori din toate trupele bucurestene reuniti pentru prima oara intr-un spectacol "long form" - Mastrers’ Improshow. Pentru prima oara in istoria improvizatiei romanesti, Teatrul Fara Frontiere reuneste reprezentanti din toate trupele de teatru sport din Bucuresti - insa nu intr-o confruntare. Mastrers’ Improshow va fi primul spectacol in care vechii "rivali" nu vor concura, ci vor colabora intr-un context special.

Workshopul "Formate de improvizatie", sustinut de Thorsten Giese (Germania) in cadrul programului Masterclass 2008, i-a adus pe campionii trupelor Improvizati, Comedy.SHOW si Improvisneyland in contact cu o serie de formate noi de improvizatie, pana acum practicate doar in afara Romaniei.
Rezultatul acestui workshop se va materializa in primul show de improvizatie long form din Bucuresti. Cu alte cuvinte, publicul va asista in premiera la un spectacol de improvizatie compus din scene interdependente si nu din momente scurte, independente, asa cum se intampla pana acum.

Spectacol de improvizatie Mastrers’ Improshow
Sambata, 2 august, ora 20.00
La Scena (Calea Calarasilor nr. 55)
Rezervari: La Scena, Calea Calarasilor 55, tel. 021 320 35 67, www.lascena.ro
Pret bilet: 15 lei

Concert de muzica electronica "The Infernal Soundmachine"


Acesta se va desfasura in perioada verii, intr-una din zilele de weekend. La acest proiect vor participa, ca invitati, o parte din cei mai reprezentativi DJ si producatori ai scenei de muzica electronica din Romania. In episodul numarul 4, cel de sambata, 2 august, vei face o incursiune in zona breakbeat, alaturi de Gojira.
Seara va fi completata cu seturi de breakbeat si drum and bass semnate Amon.

Concert de muzica electronica "The Infernal Soundmachine"
Sambata, 2 august, ora 22.00
Club Fabrica (Strada 11 Iunie nr. 50, Bucuresti)
Un proiect initiat de Loud Department cu sprijinul Club Fabrica.
Pretul unui bilet: 10 lei

Demonstratie de tenis adevarat la Piatra Neamt


Tenis Club Ceahlau organizeaza, in perioada 4-10 august 2008 la Piatra Neamt, Cupa Izotec pe zgura. Este un campionat al tinerilor tenismeni, legitimati cluburilor afiliate la Federatia Romana de Tenis si centrelor cu traditie in sportul alb din toata tara, in limita categoriilor de varsta 10, 12 si 14 ani, baieti si fete.

Editia inaugurala a Cupei Izotec va reuni la startul turneului din 4 august 2008 aproximativ 250 de competitori, intr-un veritabil campionat national.


Daca doresti sa tragi o gura de aer proaspat de munte si ai un prichindel pasionat de tenis, poti face o vizita la Piatra Neamt pentru a lua parte la acest campionat national de tenis pentru copii.

La eveniment sunt asteptate fostele si actualele glorii ale tenisului romanesc, organizatorii mizand pe prezenta cunoscutei tenismene Ruxandra Dragomir, una dintre cele mai bune jucatoare de tenis pe care le-a avut Romania. De-a lungul carierei sale, fosta tenismenta s-a clasat, in luna august 1997, pe locul 15 in clasamentul WTA, a obtinut 4 titluri WTA, a participat in sferturile de finala la Roland Garros, iar in 2001 si-a anuntat retragea din viata competitionala.

Numeroasele articole de echipament sportiv nu vor reprezenta singurele recompense pentru competitori, toti participantii primind cate un tricou, o sepcuta si alte surprize, primite din partea organizatorilor.
Astfel, premiile constand in echipament sportiv, vor fi in valoare de:

Locul I - 550 lei
Locul II - 370 lei
Locul III, IV - 180 lei

Firma Izotec, partenerul oficial al turneului pietrean de tenis, va organiza si o tombola a participantilor, al carei premiu special va consta intr-un PC Pentium IV, cu monitor Samsung.

Valoarea totala a premiilor depaseste suma de 10.000 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod