Mike Godoroja si Ciuc Summer Fest, vineri

Ai parte de un inceput de sfarsit de saptamana... magnific.
Ai parte de un inceput de sfarsit de saptamana... magnific. O petrecere cum numai Mike Godoroja stie sa faca, dar si de un eveniment Ciuc Summer Festival care promite multe si anul acesta.

Asadar, sa vorbim despre Party MIKE GODOROJA & BLUE SPIRIT, care va avea loc la Cafeneaua actorilor din Parcul Tineretului, incepand cu ora 21.00. Va fi concert 100% LIVE ce va cuprinde atat repertoriul de blues & rock consacrat al formatiei cat si momente din BALKANIC ZEPPELIN !

Apoi, recomandam concertul FAITHLESS care va avea loc in cadrul Ciuc Summer Fest 2010.


Alcatuita din Maxi Jazz, Sister Bliss si Rollo Armstrong, Faithless este una dintre trupele preferate ale publicului roman, atat datorita succesului unor piese precum "Insomnia", "God is a DJ", "Bombs" sau "We Come 1", cat si prin show-urile live cu adevarat memorabile sustinute in Romania. Nume reprezentativ ai muzicii electro din Marea Britanie, Faithless au imbinat de-a lungul genuri variate, de la electro la dance si chiar trance, influente hip-hop, trip-hop si spoken-word, refuzand incadrarea intr-un singur stil muzical.


Apoi, este bine sa spunem ca va exista si Party Silent Disco, tot in cadrul Ciuc Summer Fest. Cea mai cunoscuta "petrecere in liniste" din lume, Silent Disco soseste in acest an la Ciuc Summer Fest unde il va avea ca invitat special pe cunoscutul DJ britanic Talvin Singh! Ciuc Summer Fest promite a fi cel mai fierbinte festival al verii si va oferi tuturor celor prezenti o varietate de concerte si extra-activitati de festival ce vor culmina cu show-urile Faithless, Pink Martini si Gary Moore.

Una dintre cele mai asteptate si indragite extra-activitati de festival, Silent Disco revine in Romania cu ocazia Ciuc Summer Fest dupa ce a incantat sute de mii de fani la cele mai mari festivaluri din intreaga lume.
Silent Disco a devenit cunoscuta publicului din Romania dupa numeroasele "petreceri in liniste" desfasurate in anii trecuti la B'ESTFEST, fiind un loc unde muzica poate fi ascultata doar de cei care poarta casti audio wireless, ceilalti privind amuzati de pe margine cum lumea danseaza si fredoneaza de zor. Anul acesta, experienta Silent Disco se va bucura alaturi de mixurile lui Talvin Singh si de participarea cunoscutilor DJ rezidenti ai acestei petreceri: DJ NO si DJ OD.

Ciuc Summer Fest se va desfasura in perioada 16, 17 si 18 iulie, pe Stadionul de Atletism Iolanda Balas Soter din Bucuresti, headlinerii festivalului fiind Faithless (16 iulie), Pink Martini (17 iulie) si Gary Moore (18 iulie).
Biletele pentru fiecare zi a festivalului pot fi achizitionate online, de pe www.myticket.ro, si din reteaua magazinelor Diverta, la diferite categorii de pret in functie de distanta fata de scena: 90 lei, 160 lei si 220 lei.
15 Iulie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod