Luni, o luam de la capat

... cu distractia. Mergem la o piesa de teatru, un concert cu Andries si in Cismigiu, pentru ca si tu crezi in Mos Craciun, nu-i asa? Iata recomandarile Eva.ro pentru luni, 7 decembrie:
... cu distractia. Mergem la o piesa de teatru, un concert cu Andries si in Cismigiu, pentru ca si tu crezi in Mos Craciun, nu-i asa? Iata recomandarile Eva.ro pentru luni, 7 decembrie:

Piesa de teatru "Ultima zi"


Locatie: Iron City Club
Ora: 21.00

Adaptare de Bogdan Gagu dupa un text de Victor Hugo.

Raspunsul societatii la lucrurile pe care nu le poate controla. Tragedia care cutremura fiinta umana are menirea de a evidentia ultimele trairi ale unui om condamnat la moarte, care trece prin nebunie, lepadare, disperare, speranta.
O drama care reflecta zbaterile omului aflat in fata mortii, un spectacol interactiv si emotionant.

In distributie: Bogdan Gagu, Silvia Simion si Alexandra Popa.

Lumini si aranjamente muzicale: Dan Simion.

Regia: Bogdan Gagu si Dan Simion.

Intrarea 6 lei



Cred in Mos Craciun


Locatie: Parcul Cismigiu
Cand: 04-25 decembrie, incepand cu ora 18:00

In luna decembrie, Primaria Municipiului Bucuresti organizeaza, prin ArCuB, evenimentul ajuns la ce de a noua editie, "Cred in Mos Craciun". Aleile Parcului Cismigiu sunt animate de personaje de basm intr-un decor special conceput de scenograful Dragos Buhagiar, pentru a reda spiritul Sarbatorilor de iarna.

Copiii se pot bucura in fiecare dimineata de un program interactiv destinat lor, in care spectacole de teatru si magie, Marian Ralea, impreuna cu trupa Abracadabra, invadeaza parcul spre deliciul celor mici.

Serile, incepand cu ora 18.00, sunt colorate de cele mai frumoase colinde interpretate de importanti solisti ai momentului, ansambluri folclorice, coruri sau trupe precum: Brad Vee Johnson, Monica Anghel, Paula Seling, Narcisa Suciu, Analia Selis, Nicola, Andra, Silviu Biris, El Negro, Directia 5, Vunk, VH2, Proconsul, Bere Gratis, Provincialii.



Concert Alexandru Andries


Locatie: Cinema Scala
Ora: 19.30

Vei avea ocazia sa asculti piese de pe cel mai recent album Andries - "Petala", care s-a lansat pe 27 octombrie si cuprinde 18 piese noi compuse de Alexandru Andries si Francis Cabrel.
Biletele au fost puse in vanzare inca de la 1 noiembrie cu pretul de 65 de lei.
Eveniment recomandat de 1801.ro.
6 Decembrie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod