Luni ai dinozauri si Bloodhound Gang

Incepe saptamana cu o expozitie de dinozauri, o seara folk si un concert de senzatie al celor de la The Bloodhound Gang. Iata recomandarile Eva.ro pentru luni, 15 martie:
Incepe saptamana cu o expozitie de dinozauri, o seara folk si un concert de senzatie al celor de la The Bloodhound Gang. Iata recomandarile Eva.ro pentru luni, 15 martie:

Zilele Dinozaurilor

Locatie: Romexpo
Ora: 10.00-20.00

O premiera pentru Romania - colectia de dinosauri robotizati ce face inconjurul lumii a sosit la Bucuresti.

Peste 30 de dinozauri in 10 scene unice, cu decor si efecte scenotehnice si multimedia unice. Sunt imensi, si imita perfect variantele lor "originale".
 
Fiind o expozitie itineranta de tip labirint, accesul se face ca in muzee, adica in grupuri mici, insotite de catre ghizi special pregatiti pentru a da explicatii pentru acesti dinozauri.
 
Si pentru ca experienta sa fie totala, avem pregatit ceva cu totul extraordinar: DINO CINEMA 3D.
 
La finalul turului ne putem opri in zona special destinata pentru copii (unde se pot calari dinozauri speciali) si unde se pot realiza jocuri interactive cu dinozauri. La final avem pregatit un generos DINO SHOP, adica un magazin de souveniruri pentru orice buzunar si un DINO BAR.

Biletele se gasesc la intrarea in Pavilioanele 20 si 21 din complexul Romexpo, dar si in reteaua Eventim.

In timpul saptamanii (Luni - Vineri):
Adulti: 40 lei
Studenti si Pensionari: 33 lei
Copii intre 2 si 14 ani: 25 lei
Pentru familii cu 4 persoane - 105 lei
Grup org.
scoli/gradinite: 23 lei.


In weekend:
60 lei - pentru Adulti
52 lei - pentru studenti si pensionari
40 lei - pentru copii cu varsta pana in 14 ani 
160 lei - pentru familii cu 4 persoane.

Seara folk cu Tica

Locatie: Expirat
Ora: 21:00
Cu Puiu Cretu si Lemn Dulce
Intrarea 7 lei

The Bloodhound Gang

Locatie: Silver Church
Ora: 21:00

Probabil din cauza aerului de eroi negativi, The Bloodhound Gang vor pune in scena un spectacol uimitor de electrizant. Autosuficienta lor e molipsitoare, reamintind cat de reconfortant este stilul „trashy”.
Show-ul lor trimite la mituri urbane, cu lucruri pe care multi le considera politic, etic, social incorecte, intr-o reprezentatie nerecomandata celor slabi de inger.

Opening act: Zob

Biletele costa 75 de lei si se pot cumpara din reteaua Eventim din magazinele Germanos, Vodafone, Carturesti, Humanitas si eventim.ro. Daca aveti Card Avantaj, le puteti lua in trei rate lunare de la sediul Eventim (Grigore Alexandrescu 56). In seara concertului pretul unui bilet va fi de 100 de lei.
14 Martie 2010
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ingrid pe 17 Mar 2010, 13:07
    interesanta expozitia!!!

    mi-a placut mult expozitia!piticii mei au facut poze pe acolo si acum le-au pus prin toata casa....filmul a fost fff interesant-educativ chiar!MERITA TOTI BANII!!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod