La final de saptamana, opera, teatru si concerte!

Dupa ce toata saptamana ai tanjit dupa ziua de vineri, iata ca ai primit ceea ce ti-ai dorit! Un motiv suficient de bun pentru a scapa mai repede de la serviciu si a petrece o seara relaxanta, in oras.

Dupa ce toata saptamana ai tanjit dupa ziua de vineri, iata ca ai primit ceea ce ti-ai dorit! Un motiv suficient de bun pentru a scapa mai repede de la serviciu si a petrece o seara relaxanta, in oras.

Pentru astazi, ai o gama variata de propuneri de petrecere a timpului liber: la Opera Nationala Bucuresti poti vedea spectacolul de opereta "Vaduva vesela", la Teatrul Nottara se pune in scena comedia "Titanic Vals", iar seara continua cu doua concerte de exceptie - Deine Lakaien canta in Fratelli Club, iar Byron face show in Laptaria Enache.

Desi e vineri, 13, nu ai motive de ingrijorare. Ba chiar dimpotriva, iti promitem ca te vei distra pe cinste! Seara incepe cu un spectacol de opereta, ce va avea loc la ora 18.30, la Opera Nationala Bucuresti. "Vaduva vesela", de Franz Lehar, este o comedie fermecatoare despre dragoste si despre cum poate fi cucerita persoana iubita.



La Paris, in ambasada unei tari imaginare, toti alearga dupa averea unei vaduve bogate si seducatoare. Numai un tanar are sanse sa castige mana ravnitei vaduve si, pentru a salva economia tarii, trebuie... sa se sacrifice.

Opereta "Vaduva vesela", de Franz Lehar
Dirijor: Cornel Trailescu
Cu: Mihnea Lamatic, Cristina Eremia, Mihai Lazar, Felicia Filip, Valentin Racoveanu, Ion Dimieru, Vlad Mirita, Vasile Chisiu, Adriana Alexandru, Radu Pintilie, Ruxandra Ispas, Paul Basacopol, Mihai Bisericanu, Lucian Cioroianu
Solisti balet: Gabriela Popovici, Valentin Stoica

Locatie: Opera Nationala Bucuresti
Ora: 18.30
Pret bilete: 5,3 lei, 10,6 lei, 21,20 lei, 42,40 lei, 53 lei

In cazul in care te gandesti sa mergi la teatru, la ora 19.00, la Teatrul Nottara, Sala Horia Lovinescu, poti vedea piesa "Titanic Vals".

Comedia in trei acte, de Tudor Musatescu, este regizata de Dinu Cernescu, iar in distributie ii vei remarca pe actorii: Stefan Radof, Ileana Stana Ionescu, Cristian Sofron, Sorin Cocis si George Alexandru.

Tudor Musatescu preciza in "Cum am scris 'Titanic Vals'": "Am fost intrebat, de multe ori, daca personajele din 'Titanic Vals' si subiectul piesei au existat in realitate sau au vreo inrudire directa cu oameni si fapte petrecute aievea.
Da, au existat, si tot ce se intampla in 'Titanic Vals' s-a intamplat in realitate, si chiar la Campulung. Fireste, nu toate faptele s-au petrecut in cadrul aceleiasi familii.
(...)

Din toate aceste franturi din viata, traite disparat, am facut povestea unitara a unei singure familii, agitata - comic sau dramatic - de felurite intamplari si framantata de diverse sentimente onorabile sau de condamnat.".

Piesa de teatru "Titanic Vals", de Tudor Musatescu

Regia: Dinu Cernescu
Cu: Stefan Radof, Camelia Zorlescu, Ileana Stana Ionescu, Ruxandra Sireteanu, Crenguta Hariton, Andreea Macelaru, Raluca Gheorghiu, Cristian Sofron, Gabriela Crisu, Sorin Cocis, George Alexandru, Viorel Comanici, Claudiu Romila, Ion Siminie, Anda Caropol

Locatie: Teatrul Nottara, Sala Horia Lovinescu
Ora: 19.00
Durata spectacolului: 2 h si 45 min.

(cu doua pauze)
Pret bilete: 7.35 lei, 9.45 lei, 14.70 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod