Joi te invit sa te distrezi

Iata ca mai este putin si vine weekend-ul, iar tu trebuie sa-ti faci antrenamentul pentru distractia sfarsitului de saptamana.
Iata ca mai este putin si vine weekend-ul, iar tu trebuie sa-ti faci antrenamentul pentru distractia sfarsitului de saptamana.

Un film, o piesa de teatru, concerte, dar si petreceri... de toate pentru toti. La capitolul cinematografic iti recomand pelicula "Chemarea strabunilor", cu Christopher Lloyd, Timothy Bottoms, Veronica Cartwright, Christopher Dempsey, Joyce DeWitt, Ariel Gade, Devon Graye, in distributie.

Christopher Lloyd interpreteaza rolului unui batran care trebuie sa aiba grija de nepoata sa, timp de cateva saptamani.
Intr-o noapte, in spatele casei, isi face aparitia un metis de lup salbatic ranit. Fetita vrea sa ia lupul cu ea inapoi in Boston ca animal de companie, dar bunicul stie ca locul animalului este in salbaticie unde va trebui sa se intoarca, pana la urma. Pentru a o face sa inteleaga, el ii citeste in fiecare seara din cartea lui Jack London, "Chemarea strabunilor". Chiar si asa fetita nu-si schimba parerea si, cu ajutorul unui prieten de joaca, antreneaza lupul sa devina leaderul unei echipe de caine de sanie.


Poti urma aceasta pelicula incepand cu ora 17.00, la Movieplex.

In aceeasi zi, in cadrul BookFest, are loc lansarea cartii "Noul aliat", de George Cristian Maior. Cartea vorbeste despre istoria recenta a Romaniei, despre eforturile desfasurate pentru integrarea in NATO si in Uniunea Europeana.

Daca vrei sa vezi o piesa de teatru, poti merge la Teatrul Odeon, unde se joaca piesa "Epopeea lui Ghilgamesh", cu udor Aaron Istodor, Istvan Teglas, Gabriel Pintilei, Ionel Mihailescu, Oana Stefanescu, Dan Badarau, Camelia Maxim, Ana Ularu, Radu Iacoban, Constantin Cojocaru, Laurentiu Lazar, Mugur Arvunescu, Diana Gheorghian, Paula Niculita, Tiberiu Almosnino, Ionut Kivu, Meda Victor, Adrian Nicolae, Malina Tomoiaga, Raluca Vermesan, Ada Condeescu, Alin State, in distributie.

Piesa incepe de la ora 19.00, iar biletele au doua categorii de preturi: 37.80 lei - intreg si 15.90 lei - redus.

La final, te intreb: iti place muzica de calitate? Daca raspunsul este DA, eu iti sugerez sa ajungi in Hard Rock Cafe, acolo unde va avea loc concertul de lansare al noului album semnat Andra si intitulat, "Iubeste-ma astazi, iubeste-ma maine".
Petrecerea o sa inceapa la ora 20.00.

La capitolul petreceri 1801.ro iti mai recomanda:

ArtizArt does vintage
Live
O Seara MAI Alternative Rock
17 Iunie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod