Joi avem Rokolectiv

Incepe a cincea editie a Rokolectiv si mergem la o lansare de videoclip KUMM. Iata recomandarile Eva.ro pentru joi, 22 aprilie:
Incepe a cincea editie a Rokolectiv si mergem la o lansare de videoclip KUMM. Iata recomandarile Eva.ro pentru joi, 22 aprilie:

Party KUMM - Lansare videoclip Pop Song


Locatie: THE SILVER CHURCH CLUB
Ora: 21.00

KUMM ce lanseaza cel mai nou videoclip, la piesa "Pop Song", extrasa de pe albumul "Far from Telescopes" (2009). Regizorul clipului este Tudor Botezatu, Pop Song-ul imaginat de el fiind dinamic si plin de surprize de pe alta planeta.

Pret bilet: 20 lei

Eveniment recomandat de 1801.ro.




Rokolectiv 2010


Locatie: Bucuresti
Cand: 22 - 25 aprilie, ora 19:00

Cea de-a cincea editie Rokolectiv va avea loc la The Ark si MNAC, afisand un line-up cu 15 concerte live si peste 40 de artisti, instalatii si dezbateri care va vor scoate din rutina clubbing-ului.

Ca de obicei, editia din acest an se dedica imbinarii muzicii electronice cu artele conexe, dezvaluind o selectie de talente internationale si proiecte locale inedite. Fie ca e vorba de deep house, techno, spaced out disco, rock psihedelic sau pop ex-centric, festivalul ramane fidel misiunii sale de a aduce componenta sociala pe scena si de a crea un spatiu de comunicare si detenta pentru mintile creative.
21 Aprilie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod