"Femei in umbra. Umbre."

Fondul ONU pentru Populatie si Centrul de Informare ONU pentru Romania organizeaza campania de 16 zile "Femei in umbra. Umbre", avand drept obiectiv combaterea violentei impotriva femeii...

Fondul ONU pentru Populatie si Centrul de Informare ONU pentru Romania organizeaza campania de 16 zile "Femei in umbra. Umbre", avand drept obiectiv combaterea violentei impotriva femeii.

Campania, care se integreaza in eforturile internationale similare, incepe pe 25 noiembrie (ziua in care a fost adoptata Conventia ONU privind combaterea violentei impotriva femeilor) si se termina pe 10 decembrie (Ziua internationala a drepturilor omului).

Campania "Femei in umbra. Umbre." face cunoscuta o realitate dramatica, de cele mai multe ori trecuta cu vederea. Prin documentare si piese de teatru, "Femei in umbra. Umbre." aduce la lumina povestile unor femei care au supravietuit abuzurilor si care vor ca vocile lor sa fie auzite.

Programul campaniei:


25 noiembrie - 10 decembrie
Expozitie de afise pe tema violentei impotriva femeii (Casa ONU, Bd. Primaverii 48A, sector 1, Bucuresti

1 decembrie, 19:30
Proiectii ale filmelor documentare: Austria: Cartonasul Rosu; Maroc:Niciodata (Museo Cafe - Muzeul de geologie)

2 decembrie, 16:00 - 17:00
Proiectii ale filmelor documentare: Republica Democrata Congo: Gaseste-i un nume ; Austria: Cartonasul Rosu (Casa ONU, Bd. Primaverii 48A, sector 1, Bucuresti)

3 decembrie, 16:00 - 17:00
Proiectii ale filmelor documentare: Turcia: Crimele in numele onoarei; Mauritania: Cum demonstrezi un viol (Casa ONU, Bd. Primaverii 48A, sector 1, Bucuresti)

4 decembrie, 16:00
Proiectii ale filmelor documentare: Nepal: Evadare la limita; Columbia: Justitie in zona mortii (Casa ONU, Bd. Primaverii 48A, sector 1, Bucuresti)

5 decembrie
Proiectii ale filmelor documentare: (Cinema UNION, str. Ion Campineanu, nr. 21)

6 decembrie
Proiectii ale filmelor documentare: (Cinema UNION, str. Ion Campineanu, nr. 21)

9 decembrie, 19:30
Proiectii ale filmelor documentare (Museo Cafe - Muzeul de Geologie)

10 decembrie,19:00
Trupa de teatru "A$", piesa "Gabriela si-a extirpat un ovar" (Casa ONU, Bd. Primaverii 48A, sector 1, Bucuresti)
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod